زردآلو، ميوه تابستاني طلايي است كه بدليل طعم و عطر اسرارآميزش، بسيار محبوب است. حتما شما هم ميخواهيد از خواص اين ميوه محبوب تابستاني مطلع شويد. پس اين شما و اين مطلب ارزشمند بخش سلامتي مجله دلتا.
زردآلو از آن دسته ميوههايي است كه ميتوان در خصوص آن يك كتاب نوشت. اين ميوه لطيف و خوشرنگ، حاوي مقادير بالايي از بتاكاروتن است كه بهترين ماده طبيعي براي قلب محسوب ميشود. همچنين زردآلو يك ميوه نشاطآور است كه خستگي را از شما دور ميكند. با مجله دلتا همراه باشيد تا خواص زردآلو را با هم بررسي كنيم.
خونساز طبيعي
زردآلو چه تازه باشد چه خشك، يك خونساز بينظير براي كساني است كه مشكل كمخوني دارند. زردآلو منبعي سرشار از آهن است، مادهاي كه نقشي حياتي در تشكيل هموگلوبين در بدن ايفا ميكند. علاوه بر اين، زردآلو حاوي مس نيز ميباشد كه به جذب آهن كمك ميكند. اين ماده براي جريان يافتن بهتر خون در بدن و جلوگيري از ابتلا به كم خوني به سلول هاي بدن ياري مي رساند.
ضدسرطان
زردآلو ميوهاي سرشار از آنتياكسيدان است. راديكالهاي آزاد معمولا در اثر آلودگي، اشعه خورشيد يا ساير شرايط محيطي ايجاد ميشوند و با ايجاد مانع بر سر راه فرآيند رشد سلول، منجر به ايجاد تغييرات DNA در سلولها ميشوند.
اين فرآيند باعث ميشود سلولهاي سرطاني در بدن ايجاد شوند. پس به طور مستمر زردآلو مصرف كنيد تا از خود در برابر سرطان محافظت كنيد.
رفع يبوست
زردآلو حاوي مقدار زيادي پكتين، نوعي فيبر محلول است كه به درمان يبوست كمك ميكند. اين ميوه اغلب به بيماراني كه از سندروم روده تحريكپذير و يبوست رنج ميبرند توصيه ميشود.
تراكم اين فيبرها در مدفوع، تخليه روده را آسانتر ميكند. اين فيبرها از طريق فعالسازي لوله گوارشي در دستگاه گوارش، حركات روده را تنظيم ميكنند. بالا بودن ميزان فيبر موجود در زردآلو، در سلامت روده بزرگ هم نقش مهمي ايفا ميكند.
تقويت سلامت قلب
يكي ديگر از خواص زردآلو حفظ سلامت قلب است. جالب است بدانيد، مصرف غذاهايي با ويتامين c بالا، ميزان ابتلا به بيماريهاي قلبي را كاهش ميدهند.
سطح بالاي فيبر غذايي موجود در اين ميوه، كلسترول اضافي درون عروق را پاكسازي كرده و فشار روي قلب را كاهش ميدهد.
جوانسازي پوست
مصرف منظم زردآلو، به حفظ كشيدگي و انعطاف پوست كمك ميكند. همچنين ويتامين E موجود در اين ميوه، بروز نشانههاي افزايش سن را به تاخير مياندازد.
زردآلو، پوست را يكدست و سفت ميكند و به همين دليل ميتوان از پوره زردآلو براي ساختن ماسك نرم كننده صورت استفاده كرد.
سلامت استخوان
زردآلو تمام مواد مغذي مورد نياز براي رشد استخوانها را در خود دارد. بنابراين مصرف منظم زردآلو، بيترديد باعث رشد و تقويت استخوانها ميشود.
مصرف اين ميوه از بيماريهاي ناشي از افزايش سن از جمله پوكي استخوان نيز جلوگيري ميكند. ويژگي ضدالتهاب زردآلو هم موجب كاهش التهاب در بدن و دردهاي آرتروزي و نقرس ميشود.
بارداري
زردآلو براي زنان باردار بسيار مفيد است. اين ميوه حاوي انواع مواد مغذي اساسي است كه به رشد جنين كمك ميكند. معمولا به زنان باردار توصيه ميشود كه زردآلوي خشك مصرف كنند زيرا حاوي ميزان بالايي از آهن است.
آهن، با تسهيل گردش خون در بدن، از ابتلا به كم خوني جلوگيري ميكند. فيبر غذايي موجود در زردآلو، اجازه نميدهد زنان باردار دچار سوء هاضمه و يبوست شوند.
پيشنهاد مطالعه: شما را دعوت ميكنيم به مطالعه مطلب ارزشمند معجزه شاهتوت در درمان بيماري ها.