براي تجربه يك زندگي شاد، ميتوان مواد خوراكي را به تغذيه روزانه اضافه كرد. افسردگي يك بيماري شايع در جوامع امروزي است. افراد زيادي بدنبال راهي براي رهايي از اين بيماري هستند.
يكي از بهترين راههاي غلبه بر افسردگي، مصرف غذاهاي مناسب و خواب كافي است. تحقيقات اخير نشان داده است كه مصرف يك سري غذاهاي خاص باعث سلامت فكري شده و مركز احساسات را فعال ميكنند. حذف انواع خاصي از خوراكيها و يا گنجاندن برخي غذاهاي ديگر ميتواند به ما در درمان و رفع افسردگي كمك ميكند. براي شناخت اين غذاهاي ضدافسردگي در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد.
سبزيجات با برگهاي سبز تيره
اين سبزيجات جلوي تغيير شكل تودههاي سرطاني را ميگيرند و بدن را براي مبارزه با آن آماده ميكنند. اسفناج، كلم پيچ، مارچوبه و لوبيا سبز از همين دسته هستند. همچنين مصرف پياز، قارچ، انواع توتها و حبوبات علاوه بر خواص ضدسرطاني و تقويت سيستم ايمني بدن، تاثير بسيار زيادي در تقويت روحيه دارند.
گردو
اسيد چرب امگا۳ به افزايش روحيه كمك ميكند و گردو، يكي از غنيترين منابع آن است. مطالعات متعددي نشان دادهاند كه اسيدهاي چرب امگا۳ از عملكرد مغز پشتيباني كرده و علائم افسردگي را كاهش ميدهند.
آووكادو
آووكادو حاوي اسيد اولئيك است كه قدرت عملكرد مغزي را افزايش ميدهد. سه چهارم از چربي آووكادو عمدتا از چربيهاي اشباع نشده بوده و به سلامت قلب نيز كمك ميكند. همچنين اين ميوه منبع ويتامين K، انواع ويتامين B، ويتامين C و ويتامين E است.
توتها
ذغال اخته، تمشك، توتفرنگي و توت سياه بالاترين ميزان آنتياكسيدان را دارند و مصرف آنها در وعده صبحانه بسيار توصيه شده است. نوع آنتياكسيدان موجود در انواع توت، در رفع افسردگي و بهبود خلق موثر است.
دانههاي روغني
دانههاي روغني مانند دانه كتان، شاهدانه و دانه چيا غني از امگا۳ هستند و باعث تقويت روحيه ميشوند. مصرف اين دانهها بدليل چربي موجود در آنها باعث افزايش جذب مواد مغذي موجود در سبزيجات ميشود. پس براي افزايش روحيه، بهتر است از دانههاي روغني همراه با سبزيجات استفاده كنيد.
گوجه فرنگي
گوجه فرنگي حاوي ميزان زيادي از اسيدفوليك و آلفاليپوئيك اسيد است كه هر دو در غلبه بر افسردگي موثرند. طبق تحقيقاتي كه در مجله روانپزشكي و علوم اعصاب منتشر شده است، شيوع كمبود فولات در افراد باعث ابتلاي آنها به افسردگي ميشود.
پيشنهاد مطالعه: مطلب رفع سريع خستگي با ميوههاي انرژيزا را بخوانيد.