مصرف گياهان و سبزيجات تازه تاثيرات قابل توجهي در سلامت اندامهاي دروني بدن و رساندن مواد مغذي به بدن دارد.
مبارزه با سرطان
از فوايد لوبيا سبز اين است كه اين گياه سرشار از كلروفيل است و ميتواند با تركيبات سرطانزا مبارزه كند. همراه كردن لوبيا سبز با گوشت پخته موجب خنثي شدن تركيبات سمي آزاد شده از گوشت ميشود.
كاهش خطر افسردگي
وجود مقدار مناسب فولات از ديگر فوايد لوبيا سبز است. مصرف كافي فولات از تجمع مواد مهاركننده هورمونهاي سروتونين، دوپامين و نوراپينفرين كه در حالات خلقي و افسردگي نقش دارند جلوگيري ميكند.
سلامت استخوان
يك فنجان لوبيا سبز محتوي ۲۰٪ نياز روزانه بدن به ويتامين K است. مصرف كافي ويتامين K موجب بهبود سلامت استخوان، افزايش جذب كلسيم و كاهش دفع آن از طريق ادرار ميشود.
كمك به كنترل وزن
يك فنجان لوبيا سبز در حدود ۲۸ كالري انرژي دارد. اين مقدار لوبيا سبز تقريبا چربي ندارد و قند كمي دارد. بنابراين اگر به اندازه دور كمرتان اهميت ميدهيد نبايد لوبيا سبز را فراموش كنيد.
سلامت قلب
لوبيا سبز كلسترول ندارد. در مقابل لوبيا سبز سرشار از فيبر است و بخشي از اين فيبر محلول است. فيبر محلول به كاهش كلسترول بد (LDL) و كلسترول مجموع كمك ميكند. همچنين فيبر محلول ميتواند با كاهش فشار خون و كاهش التهابات به سلامت قلب كمك كند.
ويتامين C
لوبيا سبز خام منبع خوبي از ويتامين C است. يك فنجان لوبيا سبز حاوي ۱۲٫۲ ميليگرم از اين ويتامين است كه تقريبا ۲۵٪ نياز روزانه بدن به ويتامين C را تامين ميكند. ويتامين C خاصيت آنتياكسيداني دارد و به تقويت سيستم ايمني كمك ميكند. همچنين وجود اين ويتامين براي توليد كلاژن و محافظت از پوست ضروري است.
ويتامين A
يك فنجان لوبيا سبز خام معادل ۶۹۰ واحد ويتامين A دارد و اين مقدار تنها ۱۵٪ كمتر از كل نياز روزانه بدن به اين ويتامين است. ويتامين A براي سلامت دستگاه ايمني و تقويت بينايي ضروري است.
مواد معدني
لوبيا سبز منبع خوبي از مواد معدني و بطور خاص منگنز است. اين ماده معدني به سوخت و ساز كمك ميكند و خاصيت آنتياكسيداني دارد. همچنين منگنز به سلامت استخوانها و بهبود زخمها نيز كمك ميكند.
پيشنهاد مطالعه: مطلب از خواص سبوس برنج چه ميدانيد؟ را بخوانيد.