عوارض كمبود منيزيم در بدن

۱۰ بازديد

منيزيم يكي از مواد معدني بسيار مهم در بدن ما است. اين ماده در نزديك به ۳۰۰ واكنش بيوشيميايي بدن نقش دارد. بر اساس برخي برآوردها، حدود ۹۰% افراد دچار كمبود منيزيم هستند.

عوارض كمبود منيزيم

بررسي ها نشان داده است كه بيشتر افراد به اندازه كافي منيزيم مصرف نمي كنند و ممكن است كمبود آن را نشان دهند. چند علت كمبود منيزيم؛ رژيم غذايي ناسالم، مصرف زياد الكل، ديابت كنترل نشده و مشكلات گوارشي است. در اين مطلب از مجله دلتا عوارض كمبود منيزيم در بدن را بخوانيد.

شايع ترين عوارض كمبود منيزيم

حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد كل منيزيم بدن در استخوان‌ها ذخيره مي شود و تنها مقدار كمي در خون وجود دارد. كمبود طولاني مدت منيزيم مي‌تواند اثرات نامطلوبي بر روي قسمت هاي مختلف بدن داشته باشد كه به برخي از آنها اشاره مي‌كنيم.

كمبود منيزيم

اسپاسم و گرفتگي عضلات

اسپاسم عضلاني و گرفتگي عضلات، اولين نشانه از عوارض كمبود منيزيم است. منيزيم در جذب پتاسيم نقش مهمي دارد كه براي عملكرد صحيح ماهيچه‌ها بسيار مهم است. علاوه بر اين، منيزيم با مسدود كردن گيرنده‌هاي درد در مغز و سيستم عصبي، به كاهش درد عضلات كمك مي كند.

ميگرن مكرر

اگر مستعد حملات مكرر ميگرن هستيد، ممكن است كمبود منيزيم داشته باشيد. كمبود منيزيم در مغز عامل مهمي در مكانيسم حملات ميگرني است.

بوي ناخوشايند بدن

اگر به طور ناگهاني زياد عرق مي كنيد و بوي نامطبوع بدن داريد، ممكن است بدن شما با كمبود منيزيم روبرو شده باشد. منيزيم به كنترل فعاليت غده عرق كمك كرده و مواد شيميايي بو را خنثي مي كند. وجود منيزيم كافي حتي به درمان عرق شبانه نيز كمك مي‌كند.

اضطراب، افسردگي و بي‌قراري

اگر به طور ناگهاني احساس افسردگي، بي حالي، بي‌قراري و تحريك پذيري مي‌كنيد و دليل مشخصي براي وضعيت خود نداريد، ممكن است ناشي از كمبود منيزيم باشد. اين ماده معدني به ما كمك مي كند تا احساس آرامش كنيد.

از دست دادن اشتها

منيزيم به بدن كمك مي كند تا هضم، جذب و استفاده از مواد مغذي را كنترل كند. بدون جذب مناسب مواد معدني، سيستم گوارشي بدن به درستي كار نمي‌كند و منجر به كاهش اشتها و حالت تهوع مي‌گردد.

خستگي و ضعف غير قابل توجيه

حتي كمبود خفيف منيزيم مي تواند باعث خستگي و ضعف عمومي بدن شود. منيزيم نقش مهمي در تجزيه گلوكز به انرژي دارد و به مبارزه با خستگي و ضعف كمك مي كند.

پيشنهاد مطالعه: مطلب ويتامين ث و منابع آن را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.