خواص پسته كوهي (بنه) و ويژگي‌هاي درماني آن

۲۸ بازديد

خواص بنه شامل درمان نرمي استخوان، تقويت كننده اعصاب، درمان ورم و زخم سخت، تقويت نيروي جنسي و رفع زود انزالي، رفع كم‌خوني، التيام زخم، تقويت كبد و طحال، تسكين سرفه، خفقان سينه و روماتيسم مفصلي حاد است.

خواص پسته كوهي

خواص پسته كوهي (بنه)

پسته كوهي كه به آن سقز و بنه نيز گفته مي‌شود، از تيره پسته‌ايان است و داراي خواص بسيار گسترده به منظور درمان بيماري‌ها است. ميوه، برگ، صمغ ترشح يافته طبيعي (سقز) و گال‌هاي گياه قسمت‌هاي مورد استفاده دارويي اين گياه ارزشمند و پرخاصيت است. براي آشنايي بيشتر با خواص پسته كوهي در درمان بيماري‌ها، در ادامه با مجله دلتا همراه شويد.

برخي از مهمترين خواص درماني پسته كوهي عبارتند از:

  • همانند خواص پسته، يكي از مهمترين فوايد پسته كوهي درمان خانگي كم خوني است. به اين منظور مي‌توانيد از آن در پخت غذاها استفاده كنيد.
  • عصاره پسته كوهي اثرات ضد ميكروبي دارد و جايگزين مناسبي براي آنتي بيوتيك است.
  • عصاره تهيه شده از پسته كوهي مسكن درد كمر، درد پشت و درمان خانگي درد قولنج است.
  • كمك به درمان اسهالساده؛ از خواص بنه است. به اين منظور استفاده از دم‌كرده پوست و برگ آن توصيه مي‌شود.

خواص بنه

  • از خواص بنه در طب سنتي متعادل كردن طبع بدن و رفع سردي مزاج است.
  • استعمال ضماد تهيه شده از پسته كوهي براي درمان ورم‌ها و زخم‌هاي سخت مفيد است.
  • مصرف پسته كوهي ترك لب را معالجه و از شب كوري پيشگيري مي‌كند.
  • پسته كوهي به درمان تكرر ادرار كمك مي‌كند.
  • روغن و ميوه پسته وحشي پاك كننده اخلاط سينه و ريه است.
  • تقويت دستگاه گوارش يكي ديگر از خواص بنه است. مصرف مداوم پسته كوهي در دفع كرم‌هاي روده و معده موثر است و از بيماري‌هاي مربوط به سيستم گوارشي نيز جلوگيري مي‌كند. به هضم بهتر غذا كمك مي‌كند و اشتها آور است.
  • پسته كوهي براي درمان نرمي استخوانبسيار مفيد است. 

تقويت عضلات

مضرات پسته كوهي (موارد احتياطي و منع مصرف)

زياده روي در خوردن پسته كوهي، باعث زخم شدن دهان و كم اشتهايي مي‌شود. لازم به ذكر است، امروزه به خاطر ارزش اين گونه گياهي، محافظت از آن اولويت يافته و از روش‌هاي صحيح در بهره گيري از آن استفاده مي‌كنند. همچنين از ميوه، برگ و شيره حاصل از پسته كوهي، در صنعت داروسازي استفاده مي‌شود. به علاوه، اندام‌هاي مختلف درخت پسته كوهي مصارف صنعتي گسترده‌اي دارد و از دانه‌هاي آن نوعي روغن خوراكي بسيار خوب، به دست مي‌آيد.

 

با مجله سلامتي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.