ميوههاي بنفشرنگ از خوشمزهترين و محبوبترين خوراكيها در سراسر دنيا هستند كه به خواص بينظير و طعم دلپذيرشان شناختهشدهاند.
در اين مطلب و در ادامه سري مطالب ميوههاي رنگي قصد داريم درباره خواص ميوه هاي بنفش رنگ صحبت كنيم. با مجله دلتا همراه باشيد.
تمشك سياه
تمشك سياه يا بلك بري از خانواده توتها و يكي از معروفترين ميوههاي بنفشرنگ است كه سرشار از مواد مغذي و آنتوسيانين هاي قوي است.
آنتوسيانين ها به دليل خاصيت آنتياكسيداني از سلولهاي بدن در برابر آسيبها محافظت كرده، به كاهش التهاب كمك ميكنند.
ميوه گل ساعتي يا پشن فروت
پشن فروت حاوي يك آنتياكسيدان پلي فنلي خاص به نام پيكا تانول است كه به نظر ميرسد خواص زيادي براي سلامتي دارد. بهعنوانمثال مطالعهاي نشان داده اين آنتياكسيدان احتمالا از پوست در برابر آفتاب محافظت كرده و به مرطوب شدن پوست كمك ميكند.
مانگوستين بنفش
منگوستين از ميوههاي معطر بنفشرنگ است. مانگوستين حاوي فيبر و فولات است، فولات يا ويتامين B9 نوعي ويتامين B است كه براي بسياري از فرايندهاي مهم بدن ازجمله توليد DNA و گلبولهاي قرمز خون ضروري است.
ميوه اژدها قرمز
دراگون فروت قرمز يا ميوه اژدها قرمز از ميوههاي خوشمزه با گوشت بنفش مايل به قرمز و روشن است كه دانههاي خوراكي سياه و كوچك دارد.
ميوه اژدها از خوراكيهاي كمكالري و درعينحال پر از فيبر، ويتامين C و منيزيم است و غلظت بالايي از آنتياكسيدانها را در خود جايداده است.
بلوبري
بلوبري از ديرباز تاكنون بهعنوان يكي از خوراكيهاي فوقالعاده مغذي دنيا شناختهشده و خواص زيادي براي سلامتي دارد.
اين ميوه كالري كمي دارد و درعينحال بهعنوان پادشاه ميوه آنتياكسيداني به شهرت رسيده كه از بدن در برابر پيري زودرس و برخي انواع سرطان محافظت ميكند.
انجير بنفش
انجير بنفش داراي تركيبات مغذي گياهي، آنتياكسيدانها و ويتامينهاي فراوان است. گفتهشده انجير خشك منبع عالي بسياري از مواد معدني و ويتامينهاي موردنياز بدن است.
انگور قرمز
شايد باورتان نشود اما انگور نيز يكي از انواع توت محسوب ميشود و انگور قرمز كه به نام انگور بنفش نيز شناختهشده همانند ساير انواع توتهاي بنفش داراي خواص زيادي براي سلامتي است. انگور بنفش سرشار از رسوراترول است كه داراي خاصيت آنتياكسيداني و ضدالتهابي بوده و براي قلب مفيد است.
آلو
آخرين ميوه ليست خواص ميوه هاي بنفش رنگ، آلو هست. آلو انواع مختلف دارد كه يكي از محبوبترين آنها آلو بنفش با گوشت زردرنگ است. اين ميوه سرشار از فيبر است كه به هضم راحتتر غذاها كمك كرده و منبع عالي ويتامين A محسوب ميشود.
پيشنهاد مطالعه: از شما دعوت ميكنيم مطلب ۸ خاصيت شگفتانگيز هندوانه براي سلامت بدن را بخوانيد.