پس از پرخوري چه بايد كرد؟ سالي يك بار خوردن غذاي پركالري تاثيري بر وزن كلي يا وضعيت سلامتي شما نخواهد داشت. اما دل درد مشكلي است كه بعد از پرخوري بايد آن را بپذيريد.
دل درد پرخوري يكي از انواع دل درد است كه بسياري از ما دچار آن ميشويم. به اين دل درد رودل هم گفته ميشود. خب اولين نكتهاي كه بايد در نظر بگيريد اين است كه در مهماني يا منزل در مصرف غذا يا خوراكي خاصي زيادي روي نكنيد. مجله دلتا در اين مطلب روشهاي درمان دل درد پرخوري را بررسي ميكند.
عرق نعناع،معجزه درمان دل درد
يكي از بهترين راهها براي درمان دل درد پرخوري استفاده از عرق نعناع است. در هنگام دل درد عرق نعناع را با كمي آب قند يا نبات ميل كنيد. همچنين ميتوانيد نعناع خشك يا تازه را با آب بجوشانيد و از اين دمنوش ميل كنيد. يكي ديگر از گزينهها آدامس نعنايي است كه بيتاثير نخواهد بود.
ترخون، دوستدار معده
براي رفع دل درد و دردهاي معده ميتوانيد از ترخون استفاده كنيد. سبزي ترخون در كنار فوايد زيادي كه دارد ، معده را هم تقويت ميكند.
معجون آرامبخش
شما ميتوانيد با استفاده از مخلوط نعناع، گل بابونه، رازيانه، ريشه شيرين بيان و ريشه گل ختمي يك معجون آرامبخش تهيه كنيد و دل دردتان را تسكين دهيد.
براي تهيه اين معجون بايد ۲۵۰ گرم نعناع، ۲۵۰گرم گل بابونه، ۱۰۰گرم رازيانه، ۲۰۰گرم ريشه شيرينبيان و ۲۰۰گرم ريشه ختمي را در يك ليوان آبجوش بريزيد. سپس حدود نيم ساعت صبر كنيد تا معجون دم بكشد. حال اين معجون را صاف كرده و نيمساعت قبل از صبحانه و نيم ساعت قبل از شام يك استكان از آن را بنوشيد.
زيره سياه و سبز براي كاهش نفخ شكم
زيره سياه و سبز براي درمان دل درد پرخوري و كاهش نفخ معده بسيار مناسب است. ميتوان از اين گياه بهصورت پودرشده بعد از غذا استفاده كرد.
زنجبيل، گرمكننده معده
براي درمان دل دردتان مقدار كمي از پودر زنجبيل را در آب جوش بريزيد و سپس آن را با خرما يا نبات بنوشيد. اين دمنوش درد شما را به خوبي كاهش خواهد داد . البته درخصوص رفع دل درد كودكان مخلوط آب و آبليمو و عسل پيشنهاد ميشود.
دارچين
شما ميتوانيد براي درمان دل درد از دارچين استفاده كنيد. براي اينكار كافياست نصف قاشق غذاخوري دارچين را دم كرده و ميل كنيد. اين كار كم كم درد شما را تسكين ميدهد.
پيشنهاد مطالعه: از شما دعوت ميكنيم مطلب فشار خون را با اين گياه ضربه فني كنيد را بخوانيد.
بهترین درمان های خانگی دل پیچه و دل درد
روش اول: دمنوش های گیاهی برای دل پیچه و دل درد
1- دمنوش نعناع فلفلی: 2 قاشق چای خوری برگ های خشک شده نعناع فلفلی را بشویید تا تمیز باشند. 2 فنجان آب را به نقطه ی جوش برسانید و سپس بگذارید 1 تا 2 دقیقه بماند تا خنک شود. حالا برگ های تازه یا برگ های خشک شده نعناع فلفلی را به آن اضافه کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید بماند تا دم بکشید. پس از اینکه دم کشید آن را از صافی رد کنید و با مقداری عسل نوش جان کنید.
2- دمنوش رازیانه: یک قاشق چایخوری رازیانه کوبیده را داخل یک قوری بریزید. مقداری آب جوش روی آن بریزید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل به شیرینکردن دمنوش گیاهی رازیانه، میتوانید از عسل استفاده کنید.
3- دمنوش رزماری: یک قاشق غذاخوری از قسمتهای برگ و سرشاخه گلدار گیاه رزماری را خرد کنید و در یک لیوان آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد بریزید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه منتظر بمانید تا به خوبی دم بکشد.در صورت تمایل میتوانید از عسل یا نبات برای شیرین کردن آن استفاده کنید.آموزش آشپزی
4- دمنوش هل: دانه های هل را بکوبید سپس مقداری آب با دمای ۸۰درجه را روی آن بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد، سپس آن را با شکر یا عسل شیرین کرده و نوش جان کنید.
5- دمنوش زنجبیل: اول 2 برش ریشه زنجبیل را بشویید و آن را به تکه های ضخیم متوسط تقسیم کنید. سپس، 2 فنجان آب را در یک ظرف گرم کنید. زمانی که آب جوشید، ریشه زنجبیل را اضافه کنید و برای 10 دقیقه اجازه دهید بماند.
روش دوم: اصلاح رژیم غذایی