ويتامين‌هاي ضروري براي بدن در فصل سرما

۱۵ بازديد

متخصصان تغذيه معتقدند در فصول سرد سال كه امكان ابتلا به عفونت‌هاي تنفسي بيشتر است، مصرف آنتي‌اكسيدان كافي به منظور تقويت ايمني بدن ضروري است.

ويتامين هاي زمستاني

در خصوص نيازهاي تغذيه افراد در فصول سرد سال، توصيه مي‌شود كه در روزهاي سرد بايد مصرف آنتي اكسيدان‌ها را افزايش داد چراكه به علت شرايط موجود، زمان بيشتري در فضاي بسته سپري مي‌شود و افراد در معرض مبتلا شدن به عفونت‌هاي تنفسي قرار مي‌گيرند، با مجله دلتا همراه شويد تا منابع آنتي اكسيدان‌ها و ويتامين هاي زمستاني را بشناسيد.

در فصل سرد به علت خشكي هوا، رطوبت لايه مخاط دستگاه تنفسي و توان لايه مخاطي براي دفع ذرات ميكروبي و ويروسي كاهش مي‌يابد.

منابع آنتي اكسيدان‌

ميوه‌ها، سبزي‌ها، گروه نان و غلات و ساير گروه‌هاي اصلي مواد غذايي آنتي اكسيدان مورد نياز بدن را تامين مي‌كنند، و مواد غذايي سرشار از ويتامين A و پيش سازهاي آن، ويتامين C، ويتامين E و ويتامين D آنتي اكسيدان‌هاي قوي هستند كه مصرف روزانه آن‌ها توصيه مي‌شود.

ويتامين هاي مهم زمستاني

ويتامين A

ميوه‌هاي زرد و قرمز همچون خرمالو و سبزيجاتي مثل كدو حلوايي كه در اين فصل به وفور در دسترس هستند، پيش سازهاي ويتامين A يا همان كاروتن‌هاي مورد نياز بدن را تامين مي‌كنند. انواع فلفل شيرين، فلفل سبز و فلفل دلمه‌اي به صورت خام سرشار از ويتامين C هستند.

ويتامين E

مصرف سبزيجات سبزرنگ همچون سبزي‌خوردن، كاهو و اسفناج به علت افزايش مقاومت بدن در مقابل عفونت‌هاي تنفسي مفيد است. همچنين ويتامين E موجود در دانه‌هاي روغني و روغن‌هاي سالم همچون روغن ذرت و زيتون، آنتي اكسيدان‌هايي هستند كه نقش بسزايي در خنثي كردن مواد اكسيداتيو موجود در بدن دارند.

امگا۳ و ويتامين D

يكي از ويتامين‌هاي مهم زمستان  ويتامين D و امگا ۳ است. ماهي‌هايي همچون قزل آلا و كيلكا به علت در دسترس بودن و قيمت ارزان‌تر، منبع مناسبي براي تامين امگا ۳ و ويتامين D محسوب مي‌شوند. همچنين برگ تازه خرفه نيز سرشار از اسيدهاي چرب امگا ۳ است.

ويتامين زمستاني

پيشنهاد مطالعه: از شما دعوت مي‌كنيم مطلب معرفي ۸ ميوه قرمز رنگ و خواص فراوان آن‌ها را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.