روغن هسته انگور يا روغن زيتون، كدام بهتر است؟

۱۶ بازديد

روغن زيتون يا روغن هسته انگور كدام‌‌يك در رقابت سلامتي پيروز مي‌شوند؟

كدام روغن بهتر است

اگر در خانه ماسك صورت، غذا و يا سالاد درست مي‌كنيد، حتما نياز به يك روغن خوب داريد. نه تنها روغن‌ها در طعم با يكديگر تفاوت دارند، بلكه هر كدام مواد مغذي و فوايد مختلف و مخصوص خود را دارند. در اين مطلب از مجله دلتا به سوال كدام روغن بهتر است پاسخ داده شده است.

كدام روغن بهتر است

مقايسه مواد مغذي روغن هسته انگور و زيتون

اين دو حاوي گروهي از مواد مغذي مشابه هستند و هر دو به يك ميزان كالري و چربي دارند. در حالي كه روغن زيتون منبع چربي‌هاي تك اشباع نشده است، هسته انگور به مقدار زيادي چربي‌هاي چند اشباع نشده و ويتامين E دارد.

چربي تك اشباع نشده تنها يك پيوند كربني اشباع نشده دارد و طبق تحقيقات LDL را كاهش داده و از قلب حمايت مي‌كند. اما چربي چند اشباع نشده چند پيوند كربني اشباع نشده دارد. در نتيجه مي تواند خطر سكته و حمله قلبي را كاهش دهد.

روغن هسته انگور

هسته انگور

روغن هسته انگور مقدار زيادي چربي چند اشباع نشده، تركيباتي مانند آنتي اكسيدان‌هاي لينولنيك اسيد، توكوفرول، كوئرستين و رسوراترول دارد كه مي‌توانند با بيماري‌هاي مختلف مبارزه كنند. طبق تحقيقات، مصرف ۸ هفته روغن هسته انگور مي‌تواند التهاب و حساسيت به انسولين را در زنان كاهش دهد.

براي بررسي خاصيت ضد التهابي اين روغن تحقيقات زيادي انجام شده است. علاوه بر اين، هسته انگور داراي خاصيت جمع كردن (قابض) است و به همين دليل سلول‌هاي پوست را سفت و منقبض مي‌كند. در مجموع مي‌تواند سلامت پوست را افزايش داده و لكه‌هاي سياه را بر‌طرف كند.

روغن زيتون

زيتون

زيتون منبع چربي‌هاي تك اشباع نشده است و از قلب محافظت مي‌كند. روغن زيتون مي‌تواند خطر حمله قلبي و سكته را كاهش دهد. علاوه بر اين روغن زيتون حاوي آنتي اكسيدان‌هايي است كه التهاب را كاهش داده و مانع ايجاد بيماري‌هاي مزمن مي‌شوند. روغن زيتون مي‌تواند مانع بيماري‌هاي نورولوژيكي شود. طبق تحقيقات برخي از تركيبات در زيتون مي‌توانند مانع برخي از بيماري‌هاي ذهني و مغزي مانند آلزايمر شود.

زيتون خواص و فوائد زيادي براي پوست دارد. اين روغن داراي مقدار زيادي آنتي اكسيدان است و خاصيت ضد التهابي دارد. زيتون مي تواند زخم را التيام داده و ترميم سلول‌ها را سريع نموده و از پوست در مقابل آسيب‌ها محافظت كند. روغن زيتون يك ضد‌ميكروب قوي است و مانع رشد باكتري‌هاي بد مي‌شود.

روغن پخت و پز

مناسب براي پخت و پز

هسته انگور براي تهيه سس‌ها مانند مايونز استفاده مي‌شود. از آن‌جايي كه طعم طبيعي و خوبي دارد، مي‌توان از آن در پخت بسياري از غذاها استفاده كرد. روغن هسته انگور براي سرخ كردن غذاها مناسب نيست.

در مقابل، مي‌توان از نوع بكر روغن زيتون در سرخ كردني‌ها نيز استفاده كرد. اين روغن براي سالاد و تهيه سس‌ها نيز بسيار مناسب است.

پخت و پز

پيشنهاد مطالعه: از شما دعوت مي‌كنيم مطلب اين افراد هرگز دوغ نخورند را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.