هشدار، هرگز اين غذاها را باهم نخوريد!

۱۶ بازديد

ايراني‌ها از ابتدا به انداختن سفره‌هاي رنگارنگ ميل و رغبت زيادي داشته‌اند. اين تنوع در خوراكي‌ها و خوردن غذا‌هاي مختلف گاهي اوقات سبب بروز آسيب‌ به برخي اعضاي بدن از جمله معده مي‌شود.

در هم خوري

در هم خوري و عدم رعايت تناسب در خوراكي‌هاي مختلف باعث سوءهاضمه و مشكلات گوارشي مي‌شود و دانستن دانش چگونه خوردن، موضوع بسيار مهمي در تغذيه است. مجله دلتا در اين مطلب به بررسي غذاهايي كه باهم نبايد خورد و پرهيز از در هم خوري برخي مواد غذايي مي‌پردازد.

مصلح غذا

غذاهايي كه باهم نبايد خورد

ماست و سالاد را با هم نخوريد

بهتر است سالاد و ماست را به صورت جداگانه يا با حداقل دو ساعت فاصله ميل كنيد. براي همراهي غذا، سبزي‌ها به‌ويژه ريحان، ترخون و تره كه طبع گرمي دارند، بهترين گزينه‌اند.

ماست را با ترشي نخوريد

اگر مي‌خواهيد براي همراهي غذا از ترشي استفاده كنيد يا غذاي شما حاوي آبليمو است، بهتر است خوردن ماست و لبنيات را فراموش كنيد، چراكه هر دو داراي طبع سردي هستند. اگر هم‌زمان خورده شوند، فرد دچار سردي مي‌شود.

ماست را با ماهي نخوريد

هر چقدر غذا طبع سردي داشته باشد، خوردنش مشكل‌سازتر مي‌شود. ماست طبع سردي دارد و نبايد همراه با ماهي كه سردترين طبع را در ميان گوشت‌ها دارد، ميل شود، چراكه باعث توليد خلط خام زيادي در بدن مي‌شود.

تركيبات خطرناك غذا

چند نوع ميوه را با هم نخوريد

در هم خوري چندين نوع مختلف ميوه اصلا توصيه نمي‌شود. بهتر است يك نوع ميوه يا ميوه‌هايي كه هم‌خانواده هستند، ميل شود، مثل پرتقال و نارنگي. اما مثلا خيار را نبايد با ساير ميوه‌ها خورد، چون طبع سردي دارد و منجر به سوءهاضمه و نفخ مي‌شود و در معده‌هاي مرطوب باعث ترش‌كردن، رخوت و سستي، خواب‌آلودگي و اختلال حافظه مي‌شود.

كباب را با چه چيز‌هايي بخوريم؟

از قديم مرسوم بود براي خوردن كباب از سماق، گوجه و سبزي خوردن استفاده مي‌كردند. اين كار بي‌حكمت نبوده و نيست.

اگر انواع كباب را با آب نارنج، سالاد، سبزيجات تازه، گوجه فرنگي كبابي، پياز، فلفل سياه يا سماق ميل كنيد، به خاطر ويتامين C اين مواد، جذب آهن گوشت بيشتر مي‌شود.

كباب

كباب را با چه چيز‌هايي نخوريم؟

مصرف ماست، دوغ و كفير همراه غذا‌هاي گوشتي توصيه نمي‌شود، چون كلسيم اين فرآورده‌ها مي‌تواند از جذب آهن گوشت بكاهد.

اما اگر مجبور به استفاده از كباب همراه با لبنيات شديد، حتما دوغ و ماست‌ داراي سبزي‌هاي گرم مثل كاكوتي، نعناع يا موسير بخوريد.

شير را با چه مواد غذايي نخوريم؟

شير غذاي لطيفي است و مصرف آن با ترشي باعث بريدن شير مي‌شود.

همچنين شير را با مواد زير نبايد با هم استفاده كرد:

  • مواد غذايي ترش و شور
  • ميوه‌هاي تازه
  • تخم مرغ
  • حبوبات
  • ترب
  • سبزيجات خام
  • شربت خرما

اين ماده غذايي را بايد تنها ميل كنيم، شير بهتر است به عنوان ميان وعده و به تنهايي مصرف شود يا به عنوان يك وعده غذايي كامل به همراه كمي نان توصيه مي‌شود و غذاي كاملي را تشكيل مي‌دهد.

پنير را با مواد غذايي سرد نبايد مصرف كرد

مصرف پنير با مواد غذايي داراري طبع سرد باعث بروز بسياري از عارضه‌ها و برخي بيماري‌ها شامل ديابت، ام اس، اختلالات عصبي، گوارشي و غيره مي‌شود. بهترين مصلح پنير، گردو است، اما مي‌توان از سبزي‌هاي معطر، آويشن، نعناع خشك و حتي عسل هم به عنوان تعديل‌كننده طبع انواع پنير، استفاده كرد.

در هم خوري

پيشنهاد مطالعه: از شما دعوت مي‌كنيم مطلب دانه چيا، معجزه‌اي در لاغري و كاهش وزن را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.