اين ميوه‌ها را با پوست مصرف كنيد

۱۵ بازديد

توصيه مي‌شود دور خريد ميوه‌هاي گلخانه‌اي يك خط قرمز بكشيد، چرا كه اين ميوه‌ها علاوه‌بر نداشتن طعم مناسب، معمولا حاوي كود و سموم شيميايي زيادي نيز هستند.

ميوه با پوست

مصرف ميوه با پوست خواص و ويتامين‌هاي بيشتري را به بدن ما منتقل مي‌كند. در اين مطلب از مجله دلتا مي‌خواهيم با ميوه‌هايي آشنا شويم، كه اگر با پوست سرو كنيم بسيار خواص و فوايد بيشتري دارند.

اين ميوه‌ها را با پوست استفاده كنيد

كدام ميوه ها را با پوست بخوريم‌

خيار

خيار از جمله ميوه‌هايي است كه كالري بسيار پاييني دارد و بسياري از خانم‌ها براي داشتن تناسب اندام اين ميوه را به عنوان ميان‌وعده مصرف مي‌كنند، اما متخصصان مي‌گويند اگر خيار ارگانيك و بدون سموم شيميايي باشد، نبايد پيش از مصرف آن را پوست بكنيد، چرا كه پوست اين ميوه خاصيت كلاژن سازي دارد و مصرف روزانه ۳ تا ۴ عدد خيار علاوه بر رفع چروك‌هاي سطحي پوست باعث شادابي و شفاف شدن پوست مي‌شود.

كيوي

شايد افرادي را سراغ داشته باشيد كه كيوي را با پوست مي‌خورند، اما احتمالا تعداد آن‌ها از انگشتان دست بيشتر نيست. متخصصان تغذيه مي‌گويند تركيبات مفيد موجود در اين پوست كرك‌دار با انواع باكتري‌هاي خطرناك مثل استافيلوكوك و اي‌كلاي مبارزه مي‌كنند و مانع از بروز بسياري از بيماري‌ها با منشا باكتريايي (مثل سرماخوردگي‌هاي غير ويروسي) مي‌شوند.

سيب

متخصصان بر اين باورند پوست كندن سيب بين ۲۵ تا ۳۰ درصد ارزش غذايي ميوه را از بين مي‌برد. بنابراين براي كاهش كلسترول بد و فشارخون، پيشگيري از پوكي استخوان و سرطان و كاهش احتمال بروز بيماري‌هاي قلبي و عروقي از پوست كندن سيب خودداري كنيد.

انار

به باور خيلي‌ها انار يكي از خوشمزه‌ترين ميوه‌هاي پاييزي است. هنگام خوردن اين ميوه خوشمزه نبايد پرده‌هاي سفيد اطراف دانه‌ها را جدا كنيم چرا كه اين پوسته‌هاي نازك حاوي مقادير قابل توجهي فيبر هستند و در رفع يبوست و مشكلات دستگاه گوارش موثرند و با كنترل اشتهاي كاذب باعث كاهش وزن مي‌شوند.

نارنگي و پرتقال

پوست پرتقال و نارنگي علاوه بر ويتامين A، ويتامين C، ويتامين‌هاي گروه B، مواد معدني، كلسيم، سلنيوم، منگنز و روي حاوي ماده‌اي به نام ليمونين است كه تاثيرات مضر اشعه فرابنفش خورشيد را خنثي مي‌كند. به‌طوري كه خوردن يك قاشق چاي‌خوري پوست پرتقال در طول هفته چه به‌صورت رنده شده و چه به‌صورت مربا احتمال ابتلا به سرطان پوست را تا ۳۰ درصد كاهش مي‌دهد.

سيب‌زميني

پوست سيب‌زميني محتوي مواد مغذي بيشتري است. پوست سيب‌زميني بسيار بيش از گوشت آن آهن، كلسيم، پتاسيم، منيزيم، ويتامين ب ۶ و ويتامين ث دارد. از اين پس سيب زميني را با پوست بپزيد و مصرف كنيد.

بادمجان

اين صيفي بنفش رنگ محتوي آنتي‌اكسيدان بسيار قدرتمند «ناسونين» است. اين آنتي‌اكسيدان از گسترش سرطان به‌ ويژه در مغز و ساير بخش‌هاي سيستم عصبي جلوگيري مي‌كند. پوست بادمجان همچنين محتوي «اسيد كلروژنيك» است. اين تركيب شيميايي ضمن افزايش خواص آنتي‌اكسيدان و ضد التهابي، تحمل گلوكزي را نيز افزايش مي‌دهد.

خوردن ميوه با پوست

پيشنهاد مطالعه: از شما دعوت مي‌كنيم مطلب مواد غذايي سرشار از ويتامين C را بشناسيد را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.