خواص ذرت براي سلامتي بسيار زياد است و تركيباتي كه در آن وجود دارد بر روي عملكرد صحيح و سلامت بدن تاثيرگذار خواهد بود.
ذرت يكي از پرمصرفترين مواد غذايي در سراسر جهان است كه خواص بسيار زيادي براي سلامتي دارد. دانه ذرت سرشار از فيبر، ويتامين و مواد معدني است. در اين مطلب از مجله دلتا قصد داريم خواص ذرت براي سلامت بدن را مورد بررسي قرار دهيم. با ما همراه باشيد.
خواص ذرت براي سلامت بدن
پيشگيري از يبوست
ذرت منبع مناسبي از فيبر به حساب ميآيد. فيبر يك ماده بسيار مهم براي سلامت سيستم گوارش است و مصرف كافي آن ميتواند به سلامت سيستم گوارش كمك كرده و از بروز شرايطي مثل يبوست يا بواسير جلوگيري نمايد.
تامين مواد معدني بدن
ذرت منبع مناسبي از زينك، مس، منگنز، منيزيم و فسفر است. ذرت همچنين حاوي ماده معدني كميابي به نام سلنيوم است كه معمولا دريافت آن در بسياري از رژيمهاي غذايي دشوار است. اين ارزش غذايي ذرت تاثير بسيار زيادي بر روي عادي بودن هورمونها، سلامت استخوانها، عملكرد مناسب كليهها و سلامت قلب خواهد گذاشت.
محافظت از قلب
روغن ذرت نقش بسيار مهمي در از بين بردن كلسترول بد يا همان LDL دارد. تركيبات اين روغن به اسيدهاي چرب امگا۳ اجازه ميدهند تا LDL را از بين برده و جايگزين آن شوند. اين خواص روغن ذرت براي مبارزه با كلسترول بد ميتواند ميزان قابل توجهي خطر گرفتگي عروق را كاهش داده و باعث كم شدن ريسك سكته قلبي شود.
مراقبت از پوست و چشم
ذرت زرد منبع مناسبي از بتاكاروتن است كه ويتامين A را در بدن تشكيل ميدهد. ويتامين A نقش بسيار مهمي در سلامت چشمها و بينايي ايفا كرده و وجود آن براي سلامت پوست و قوي بودن سيستم ايمني بدن الزامي است.
مديريت ديابت
براساس مطالعات انجام شده، مصرف دانه كامل ذرت با كاهش ريسك ديابت نوع دوم مرتبط شناخته شده است و به واسطه وجود فيتوكميكالها ميتواند به كنترل اين نوع ديابت شيرين غير وابسته به انسولين كمك كند. فيتوكميكالها همچنين از افزايش فشار خون جلوگيري كرده و خطر ابتلا به فشار خون بالا را كاهش ميدهند.
پيشنهاد مطالعه: از شما دعوت ميكنيم مطلب عناب و تاثير آن در بهبود فشار خون را بخوانيد.