سير سياه محصولي است كه در اثر تخمير سير معمولي در رطوبت و حرارت كنترل شده تهيه ميشود.
سير سياه مستقيما از سير معمولي توليد شده و تركيب شيميايي خاصي در اين تبديل مورد استفاده قرار نميگيرد. اين تبديل از آن جهت اهميت دارد كه باعث ميشود سير سياه ضمن حفظ خواص سير معمولي، خواص بسيار بيشتري نيز نسبت به آن ارائه كند. با مجله دلتا همراه شويد تا از خواص سير سياه مطلع شويد.
آشنايي با خواص شگفت انگيز سير سياه
اين نوع سير خاصيت انرژي زيادي داشته و به عنوان چاشني و طعم دهنده در تهيه انواع غذا به كار گرفته ميشود.
كاهش فشار خون
سير سياه ضمن جلوگيري از بيماريهاي قلبي، باعث كاهش فشار خون شده و غلظت خون را كاهش ميدهد.
در مقايسه با سير خام، سير سياه، يك رنگ سياه معمولي، مزه شيرين و بافت جويدني بدون بوي زننده دارد.
داراي مقادير فراواني از تركيبات آنتي اكسيداني مانند پليفنلها، فلاونوئيدها، مشتقات تتراهيدروكاربولين و تركيبات ارگانوسولفور در مقايسه با سير تازه است.
كاهش وزن
سير سياه به عنوان يك عامل مهم چربي سوز و كاهش وزن شناخته ميشود و اثرات درماني زيادي از جمله ضد سرطان، ضد چاقي، سيستم ايمني بدن، هيپوليپيدمي، آنتي اكسيدان، محافظت كننده سلولهاي كبدي و اثرات محافظت كننده عصبي در چند دهه گذشته از سير سياه گزارش شده است.آشنايي با خواص شگفت انگيز سير سياه
جلوگيري از پيري زودرس
به گفته متخصصان تغذيه ، سير سياه تا حدي از پيري زودرس نيز جلوگيري ميكند و در پيشگيري و درمان بيماريهاي تنفسي و آسم، كاهش استرس، سرماخوردگي، آلرژي و سرطان نيز موثر است.
مفيد براي سيستم ايمني بدن
مطالعات نشان ميدهد، اين ماده براي ورم مفاصل و دردهاي ماهيچهاي نيز ميتواند مفيد باشد و خاصيت انرژيزايي دارد و افرادي كه سيستم ايمني بدن آنها ضعيف است، با خوردن اين خوراكي، ميتوانند سيستم دفاعي بدن خود را تقويت كنند.
پيشنهاد مطالعه: مطلب خواص شگفتانگيز قارچ كه بايد بدانيد را بخوانيد.