خواص باورنكردني پنير كه بايد بدانيد

۱۱ بازديد

پنير از دسته لبنيات داراي رنگ سفيد و زرد روشن است كه در قوي سازي استخوان‌ها، كاهش پوسيدگي دندان‌ها، بهبود سلامت قلب، جلوگيري از رشد سلول‌هاي سرطاني و جلوگيري از ديابت مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

خواص پنير

پنير يكي از پر‌استفاده‌ترين مواد غذايي ايرانيان خصوصا در وعده صبحانه است. پنير از خانواده لبنيات است، از شير حيوانات تهيه مي‌شود و سرشار از كلسيم است. اين ماده غذايي داراي انواع مختلفي است كه بر اساس آن‌ها به سالم و ناسالم تقسيم مي‌شود. پنير محبوب همه نقاط مختلف جهان است، از اين رو ما در مجله دلتا مطلبي درباره خواص پنير براي شما آماده كرده‌ايم.

خواص پنير در سلامتي

پنير مانند هر ماده غذايي داراي خواص بسياري است كه روزانه به بدن ما مي‌دهد اما انسان‌ها بدون توجه به خواص فراوان پنير، به مصرف آن اقدام مي‌كنند. درمان آب مرواريد، تقويت بينايي، درمان اوتيسم، كاهش دردهاي ميگرني، بهبود عملكرد متابوليسم مغز، كاهش استرس و بهبود عملكرد دستگاه گوارشي از خواص مهم اين ماده غذايي است.

خواص پنير صبحانه

پنير، ماده‌اي ضد سرطاني

اسيد لينولئيك و سلنيوم از موادي هستند كه وجود آن‌ها در مواد غذايي مي‌توانند خاصيت ضد سرطاني ايجاد كنند. همچنين وجود ويتامين B علاوه بر آن‌كه بدن را از بيماري‌ها حفظ مي‌كند مي‌تواند به بدن در پيشگيري از سرطان كمك بسياري كند.

پنير، ضد ديابت

حفظ سطح انسولين بدن در پيشگيري افراد به ديابت بسيار مفيد است. پنير با بوتيرات فراواني كه در خود دارد به بدن اجازه مي‌دهد تا سطح انسولين را در سطح مطلوبي حفظ كند و اين تعادل فرد را از بيماري ديابت نجات مي‌دهد. سلنيوم كمك دهنده براي مبارزه با ديابت است كه در اين ماده غذايي به وفور يافت مي‌شود.

تضمين سلامت قلب با مصرف پنير

براي رهايي از گرفتگي عضلات بهتر است به مصرف پنير به ميزان لازم در وعده صبحانه اقدام كنيد. علاوه بر آن‌كه پنير مي‌تواند با سديم موجود به رفع گرفتگي عضلات كمك كند، سلامت قلب را نيز با كنترل فشار خون تضمين مي‌كند.

پنير يار هميشگي سلامت دندان و استخوان

كلسيم فراوان موجود در پنير تا جايي است كه منجر به قوي شدن ساختار دندان‌ها مي‌شود. مصرف پنيرهايي همچون گودا از پوسيدگي دندان‌ها جلوگيري مي‌كند. همچنين ويتامين B و K موجود در پنير نيز به اين عمل مي‌انجامد. افزايش سلامت استخوان‌ها و جلوگيري از پوكي استخوان، آرتريت و شكستن ناخن‌ها از ديگر خواص كلسيم محسوب مي‌شود.

پنير، كاهش دهنده فشار خون

مصرف روزانه پنير به دليل پروتئين بسياري كه در آن وجود دارد در كاهش فشار خون لازم است. اين ماده غذايي داراي ويتامين B كافي است كه در كاهش كلسترول بالا و فشار خون مفيد است.

تقويت سيستم ايمني بدن با مصرف پنير صبحانه

پنير صبحانه از فرد در برابر بيماري‌ها محافظت مي‌كند. روي موجود در اين ماده غذايي باعث افزايش سيستم ايمني بدن انسان مي‌شود و با مصرف آن مي‌توان از آنفولانزا، تب و سرفه پيشگيري كرد. روي با توليد هورمون در بدن به سلامتي فرد منجر مي‌شود.

مضرات و عوارض بيش از حد مصرف پنير

براي آن‌كه پنير به عنوان يك وعده سالم بدون ضرر محسوب شود، بهتر است كه آن را به همراه گردو ميل كنيد. تيرامين موجود در پنير باعث كند ذهني مي‌شود و همراه شدن گردو با آن مي‌تواند اين ضرر را خنثي كند.

پنير صبحانه

پيشنهاد مطالعه: مطلب اثرات تكان دهنده هندزفري برسلامتي مغز و گوش را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.