خواص سنجد براي بهبود سلامت بسيار زياد است و اين ميوه نارنجي رنگ ميتواند سلامت مادر باردار و جنين را نيز بالا ببرد و همچنين جلوي پوكي استخوان را بگيرد.
خواص سنجد براي بهبود سلامت بسيار زياد است و به آن نبايد تنها به چشم يك ميوه در سفره هفت سين نگاه كرد. سنجد داراي خواص آنتي اكسيداني است كه مصرف آن به همه توصيه ميشود. اين ميوه در تركيبات خود داراي خاصيتي است كه مانند مسكن عمل ميكند. همراه مجله دلتا باشيد تا با خواص شگفت انگيز سنجد آشنا شويد.
همچنين اين ميوه كوچك براي تمامي افرادي كه مستعد پوكي استخوان هستند هم بسيار خوب است. چرا كه اين ميوه داراي مواد معدني است كه جذب كلسيم را بالاتر ميبرد.
خواص سنجد براي سلامت استخوانها
- جلوگيري از پوكي استخوان با مصرف سنجد
- كمك به جوش خوردن استخوان شكسته
- كمك به دردهاي استخواني و غضروف سازي
۱۰ خاصيت سنجد براي بهبود سلامت بدن
درمان التهابات با مصرف سنجد
سنجد در تركيبات خود داراي فلاونوئيد است. اين ماده يكي از تركيب هاي شيميايي گياهي است و زماني كه وارد بدن انسان ميشود نقش درماني پيدا مي كند و التهابات داخلي بدن را كاهش و درمان ميكند.
پيشگيري از سرماخوردگي و آنفولانزا
زماني كه سنجد ميل ميكنيد بدن به طور طبيعي شروع به توليد گلبول هاي سفيد ميكند. با اين عملكرد زماني كه ويروسي وارد بدن شود، بدن شما اين قابليت را دارد تا با قويترين حالت ممكن با اين ويروس مبارزه كند و نشانهاي از مريضي نشان ندهد.
قوي شدن سيستم ايمني بدن
از خواص سنجد ميتوان براي قوي كردن سيستم ايمني بهرهمند شد. اين ميوه نارنجي و ريز داراي ويتامينهايي نظير ويتامين C و ديگر آنتي اكسيدانها است.
پيشگيري از سرطان
آنتي اكسيدانها زماني كه وارد بدن ميشوند به دور سلولهاي سالم بدن مانند يك محافظ ميپيچند، اين عملكرد باعث خواهد شد اثر تخريب كنندگي راديكالهاي آزاد بر روي سلولها خنثي شود و احتمال سرطاني شدن آنها كاهش پيدا كند.
درمان كبد چرب
اين ميوه خوشمزه به دليل دارا بودن فيبر فراوان و ويتامينهايي با خاصيت آنتي اكسيداني به سمت كبد چرب مي روند. فيبر ها به دور چربي هاي اشباع شده مي پيچند و آن ها را در خود احاطه كرده و از طريق مدفوع خارج مي كنند.
درمان بيماري هاي باكتريايي
يكي ديگر از خواص سنجد آن است كه داراي خاصيت آنتي بيوتيكي است. اين مسئله باعث ميشود مصرف آن يك درمان موثر براي بيماريهايي باشد كه علت اصلي آن باكتري باشد.
كمك به هضم غذا
سنجد در خود داراي فيبرهاي محلول و غير محلولي است كه باعث ميشود غذا براي مدت زمان بالايي در معده باقي بماند. در نتيجه معده زمان بيشتري دارد تا غذا را به آرامي هضم كند. با اين عملكرد بيشتر مواد مغذي خوراكي خورده شده نيز جذب بدن ميشود.
آرامش اعصاب
آزمايش هايي كه روي خواص سنجد انجام شده است نشان داده است اين ميوه ميتواند مانند دوز پايين ديازپام عمل كند و باعث كاهش استرس خواهد شد.
آيا سنجد براي لاغري مفيد است؟
افراد داراي اضافه وزن هميشه با اين مسئله مواجه هستند چه خوراكيهايي را ميل كنند تا اشتهاي آنها را كم كرده و همچنين از ريزه خواريهاي آنها جلوگيري كند.
اگر رژيم غذايي لاغري را دنبال ميكنيد با مشورت متخصص تغذيه خود ميتوانيد به ميان وعدههاي خود چند دانه سنجد اضافه كنيد. سنجد داراي قند بسيار پاييني است و باعث افزايش وزن نخواهد شد.
همچنين اين ميوه به دليل فيبر بالايي كه دارد مدت زمان زيادي معده را پر نگه ميدارد و شما براي مدت طولاني احساس گرسنگي نخواهيد كرد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي بيشتر با خواص معجزهآساي خوراكيها مطلب خواص جادويي ميوه به، كه از آن بيخبر هستيد را بخوانيد.
خواص و فواید سنجد