خواص جادويي ميوه به، كه از آن بي‌خبر هستيد

۱۴ بازديد

از جمله خواص به مي‌توان به خاصيت ضدالتهابي و آنتي اكسيداني، كاهش وزن، پيشگيري از سرطان، درمان آسم و كم خوني اشاره كرد. به از ميوه‌هاي دوستدار قلب است كه با كاهش فشار خون و كلسترول از بروز حمله قلبي و سكته پيشگيري مي‌كند.

ميوه به

به از ميوه‌هاي خوشمزه پاييزي است كه به خانواده سيب و گلابي تعلق داشته و بومي مناطق گرم و معتدل جنوب غربي آسيا است. در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد تا با تعدادي از خواص و فوايد شگفت انگيز ميوه به براي سلامتي و لاغري آشنا شويد.

خواص ميوه به

خواص شگفت انگيز به

خاصيت ضد التهابي

ميوه به رسيده منبع غني ويتامين C است و به دليل خواص ضدالتهابي و ضد آلرژي به افزايش ايمني و درمان بيماري‌هاي التهابي كمك كرده و ميوه و عصاره دانه به براي درمان درماتيت آتوپيك و عفونت مثانه مفيد است.

كاهش وزن

به ميوه‌اي كم كالري است، به طوري كه هر ۱۰۰ گرم به خام حاوي تنها ۵۷ كالري است. از سوي ديگر داراي فيبر فراوان و مقادير ناچيز چربي‌هاي اشباع و سديم است. به همين دليل از ميوه‌هاي عالي براي افرادي است كه به دنبال كاهش وزن و لاغر شدن هستند.

معده و زخم معده

آب ميوه به براي افراد مبتلا به زخم معده مفيد بوده و به آرام سازي دستگاه گوارش كمك مي‌كند. تركيب اين ميوه با عسل براي درمان انواع بيماري هاي گوارشي از جمله كوليت، اسهال، يبوست و عفونت روده معجزه مي‌كند.

خواص آنتي اكسيداني

محتواي فنولي و آنتي اكسيداني موجود در اين ميوه، با راديكال‌هاي آزاد بدن مبارزه كرده، روند پيري را كاهش مي‌دهد و براي پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي عروقي و سكته مغزي مفيد است.

درمان تهوع و ادرارآور

مصرف به براي درمان تهوع و استفراغ موثر است و به عنوان يك ميوه ادرارآور به دفع مايعات اضافي بدن كمك مي‌كند.

خواص ضدويروسي

تحقيقات نشان مي‌دهد اين ميوه خوشمزه داراي خواص ضدويروسي قوي بوده و از بدن در برابر سرماخوردگي، آنفلوآنزا و ساير بيماري‌هاي ويروسي محافظت مي‌كند.

كاهش فشار خون بالا

ميوه به سرشار از پتاسيم است كه به تنظيم و كاهش فشار خون بالا كمك مي‌كند. پتاسيم موجود در به عروق خوني را آرام كرده و باعث كاهش فشار روي سيستم قلب و عروق مي‌شود و خطر ابتلا به حملات قلبي و سكته مغزي را كاهش مي‌دهد.

كاهش كلسترول خون

مصرف منظم ميوه به براي كاهش كلسترول بد خون و حفظ سلامت قلب موثر است.

ضد سرطان

اين ميوه، به دليل خواص آنتي اكسيداني و تركيبات فنولي با راديكال‌هاي آزاد مبارزه كرده و به از بين رفتن سلول‌هاي سرطاني بدخيم كمك مي‌كند.

كاهش استرس

مصرف ميوه به باعث كاهش استرس و آرام سازي ذهن مي‌شود.

كبد

مصرف منظم ميوه به براي افراد مبتلا به بيماري‌هاي كبدي عالي است.

سلامت چشم

به، حاوي فلاونوئيدها و مواد مغذي ديگر است كه با مبارزه با راديكال‌هاي آزاد از آسيب‌هاي چشمي و شبكيه جلوگيري كرده و مانع بروز شب كوري به ويژه در سنين بالا مي‌شود.

ديابت

به دليل فيبر فراوان و شاخص گليسمي پايين اين ميوه، از افزايش قند خون جلوگيري كرده و به كاهش قند خون در بيماران ديابتي كمك مي‌كند.

فوايد ميوه به

سيستم ايمني بدن

اين ميوه، به دليل خواص آنتي اكسيداني و محتواي غني ويتامين C و E باعث تقويت سيستم ايمني بدن مي‌شود.

بهبود گردش خون

اين ميوه منبع غني مواد معدني مانند آهن، مس و روي است كه براي توليد گلبول‌هاي قرمز خون حياتي بوده و به بهبود گردش خون در سراسر بدن كمك مي‌كند.

اعصاب

به، براي سيستم عصبي فوق العاده مفيد است زيرا حاوي مواد معدني و ويتامين‌هايي است كه به درمان اضطراب، افسردگي و استرس كمك كرده و از بروز بيماري پاركينسون كه اغلب با لرزش و مشكلات حركتي همراه است جلوگيري مي‌كند.

به

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي بيشتر با خواص معجزه‌آساي خوراكي‌ها مطلب خواص باورنكردني باقلا سبز كه لازم است بدانيد را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.