از جمله خواص به ميتوان به خاصيت ضدالتهابي و آنتي اكسيداني، كاهش وزن، پيشگيري از سرطان، درمان آسم و كم خوني اشاره كرد. به از ميوههاي دوستدار قلب است كه با كاهش فشار خون و كلسترول از بروز حمله قلبي و سكته پيشگيري ميكند.
به از ميوههاي خوشمزه پاييزي است كه به خانواده سيب و گلابي تعلق داشته و بومي مناطق گرم و معتدل جنوب غربي آسيا است. در ادامه با مجله دلتا همراه باشيد تا با تعدادي از خواص و فوايد شگفت انگيز ميوه به براي سلامتي و لاغري آشنا شويد.
خواص شگفت انگيز به
خاصيت ضد التهابي
ميوه به رسيده منبع غني ويتامين C است و به دليل خواص ضدالتهابي و ضد آلرژي به افزايش ايمني و درمان بيماريهاي التهابي كمك كرده و ميوه و عصاره دانه به براي درمان درماتيت آتوپيك و عفونت مثانه مفيد است.
كاهش وزن
به ميوهاي كم كالري است، به طوري كه هر ۱۰۰ گرم به خام حاوي تنها ۵۷ كالري است. از سوي ديگر داراي فيبر فراوان و مقادير ناچيز چربيهاي اشباع و سديم است. به همين دليل از ميوههاي عالي براي افرادي است كه به دنبال كاهش وزن و لاغر شدن هستند.
معده و زخم معده
آب ميوه به براي افراد مبتلا به زخم معده مفيد بوده و به آرام سازي دستگاه گوارش كمك ميكند. تركيب اين ميوه با عسل براي درمان انواع بيماري هاي گوارشي از جمله كوليت، اسهال، يبوست و عفونت روده معجزه ميكند.
خواص آنتي اكسيداني
محتواي فنولي و آنتي اكسيداني موجود در اين ميوه، با راديكالهاي آزاد بدن مبارزه كرده، روند پيري را كاهش ميدهد و براي پيشگيري از بيماريهاي قلبي عروقي و سكته مغزي مفيد است.
درمان تهوع و ادرارآور
مصرف به براي درمان تهوع و استفراغ موثر است و به عنوان يك ميوه ادرارآور به دفع مايعات اضافي بدن كمك ميكند.
خواص ضدويروسي
تحقيقات نشان ميدهد اين ميوه خوشمزه داراي خواص ضدويروسي قوي بوده و از بدن در برابر سرماخوردگي، آنفلوآنزا و ساير بيماريهاي ويروسي محافظت ميكند.
كاهش فشار خون بالا
ميوه به سرشار از پتاسيم است كه به تنظيم و كاهش فشار خون بالا كمك ميكند. پتاسيم موجود در به عروق خوني را آرام كرده و باعث كاهش فشار روي سيستم قلب و عروق ميشود و خطر ابتلا به حملات قلبي و سكته مغزي را كاهش ميدهد.
كاهش كلسترول خون
مصرف منظم ميوه به براي كاهش كلسترول بد خون و حفظ سلامت قلب موثر است.
ضد سرطان
اين ميوه، به دليل خواص آنتي اكسيداني و تركيبات فنولي با راديكالهاي آزاد مبارزه كرده و به از بين رفتن سلولهاي سرطاني بدخيم كمك ميكند.
كاهش استرس
مصرف ميوه به باعث كاهش استرس و آرام سازي ذهن ميشود.
كبد
مصرف منظم ميوه به براي افراد مبتلا به بيماريهاي كبدي عالي است.
سلامت چشم
به، حاوي فلاونوئيدها و مواد مغذي ديگر است كه با مبارزه با راديكالهاي آزاد از آسيبهاي چشمي و شبكيه جلوگيري كرده و مانع بروز شب كوري به ويژه در سنين بالا ميشود.
ديابت
به دليل فيبر فراوان و شاخص گليسمي پايين اين ميوه، از افزايش قند خون جلوگيري كرده و به كاهش قند خون در بيماران ديابتي كمك ميكند.
سيستم ايمني بدن
اين ميوه، به دليل خواص آنتي اكسيداني و محتواي غني ويتامين C و E باعث تقويت سيستم ايمني بدن ميشود.
بهبود گردش خون
اين ميوه منبع غني مواد معدني مانند آهن، مس و روي است كه براي توليد گلبولهاي قرمز خون حياتي بوده و به بهبود گردش خون در سراسر بدن كمك ميكند.
اعصاب
به، براي سيستم عصبي فوق العاده مفيد است زيرا حاوي مواد معدني و ويتامينهايي است كه به درمان اضطراب، افسردگي و استرس كمك كرده و از بروز بيماري پاركينسون كه اغلب با لرزش و مشكلات حركتي همراه است جلوگيري ميكند.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي بيشتر با خواص معجزهآساي خوراكيها مطلب خواص باورنكردني باقلا سبز كه لازم است بدانيد را بخوانيد.