خواص شگفت انگيز سه شيره (انگور، توت و خرما)

۱۲ بازديد

معجون سه شيره تركيبي از شيره انگور، خرما و توت سفيد است. خواص سه شيره شامل پيشگيري و درمان كم خوني، افزايش قدرت يادگيري، تسكين دردهاي مفصلي، تقويت سيستم ايمني بدن، رفع خستگي، ضعف و بي حسي است.

خواص سه شيره

يكي از مواد غذايي مفيد، شيره‌هاي گرفته شده از ميوه‌ها است. مخلوط سه شيره انگور، خرما و توت سفيد داراي انواع ويتامين‌ها نظير ويتامين A ، E ،C، ويتامين‌هاي گروه B و همچنين ميزان فراواني از مواد معدني مانند فسفر، كلسيم، آهن و منيزيم هستند. مصرف اين ماده غذايي موجب تقويت عمومي بدن مي‌شود و يك معجون فوق‌العاده براي درمان كم خوني، تيروئيد، بي حالي و بي حسي بدن است. براي آشنايي بيشتر با خواص سه شيره ، با مجله دلتا همراه باشيد.

خواص سه شيره در درمان بيماري ها

طبع مخلوط سه شيره گرم است و براي فصل زمستان كه بدن به انرژي بيشتري براي گرم كردن خود نياز دارد، بهترين و مفيدترين ماده غذايي محسوب مي‌شود. برخي از مهمترين خواص سه شيره به شرح زير است:

  • درمان كم خوني و فقر آهن

مهم‌ترين ويژگي درماني سه شيره استفاده از آن به منظور پيشگيري و درمان كم خوني است. فولات و آهن موجود در تركيب اين مواد از مهمترين مواد خون ساز است. جالب است بدانيد جذب آهن موجود در اين تركيب غذايي بسيار بالاتر از قرص آهن است چرا كه آهن موجود در قرص‌ها ظرف ۲۴ ساعت از بدن دفع مي‌شود ولي اين آهن گياهي به خوبي جذب سلول‌هاي بدن مي‌گردد و مصرف آن براي درمان كم خوني به ويژه براي زنان باردار و كودكان بسيار مفيد است.

  • انرژيزا و مقوي بدن

    ميران كالري بالاي موجود در تركيب سه شيره آن را به يك ماده غذايي مفيد براي تامين انرژي و كالري مورد نياز بدن تبديل كرده است. مصرف سه شيره انرژي مورد نياز كودكان و دانش آموزان را تامين كرده و از همين رو قدرت يادگيري و فعاليت آن‌ها را افزايش مي‌دهد. همچنين خواص سه شيره در تامين انرژي نيز باعث رفع بي حسي و كرختي در افراد بزرگسال و سالمند مي‌گردد.

خواص سه شيره چيست

  • تسكين دردهاي مفصلي، روماتيسم و آرتروز

به دليل طبع گرم و خاصيت ضد التهابي اين معجون استفاده از آن باعث تسكين دردهاي مفصلي و آرتروز مي‌شود. مواد معدني موجود در اين شيره‌هاي گياهي نظير كلسيم، منيزيم و فسفر به استحكام و سلامت استخوان‌ها كمك مي‌كند.

  • كمك به رشد كودكان و نوجوانان

تمامي املاح، مواد معدني و ويتامين‌هاي ضروري براي رشد بهتر و سالم‌تر كودكان و نوجوانان در اين ماده غذايي وجود دارد. همچنين به دليل فعاليت و تحرك بالاي كودكان، مصرف سه شيره در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژي لازم به آن‌ها، باعث تقويت حافظه و افزايش قدرت يادگيري آن‌ها نيز مي‌شود.

نكات احتياطي

  1. انواع شيره به ويژه مخلوط سه شيره از انرژي و كالري بالايي برخوردار است و بسيار شيرين است. از اين رو افراد مبتلا به ديابت، فشار خون، كلسترول و تري گليسيريد بالا و همچنين افرادي كه داراي اضافه وزن هستند بايستي از زياده روي در مصرف سه شيره پرهيز كنند.
  2. زياده روي در مصرف سه شـيره براي افراد داراي مزاج گرم مناسب نبوده، موجب غليظ شدن صفرا و بروز جوش در صورت و بدن آن‌ها مي‌شود.
  3. ميزان مناسب براي مصرف اين ماده غذايي براي بزرگسالان روزي يك قاشق غذاخوري و براي كودكان هر ۸ ساعت يك قاشق مرباخوري است.

پيشنهاد مطالعه: مطلب ۶ غذاي مفيد براي كاهش قند خون را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.