با اين خوراكي‌هاي خوشمزه هميشه سالم خواهيد ماند!

۱۵ بازديد

آجيل خواص زيادي براي سلامتي دارد. از اين رو سعي كنيد، آن‌ها را به بهترين شيوه مصرف كنيد تا از فوايد آن بهره‌مند شويد.

خواص آجيل و دانه‌ ها

افرادي كه آجيل مصرف مي‌كنند، كمتر به بيماري‌هاي قلبي، سرطان و بيماري‌هاي تنفسي دچار مي‌شوند. هر قدر آجيل در رژيم غذايي بيشتر باشد، خطر مرگ كاهش مي‌يابد. آجيل چربي‌هاي مفيد زيادي همراه با اسيدهاي چرب امگا ۳ دارد. در اين مطلب از مجله دلتا شما با خواص آجيل و دانه‌ ها براي سلامتي آشنا خواهيد شد.

گردو

گردو داراي تاثيرات معجزه‌كننده بي‌شمار است. گردو در ميان مغزيجات امگا ۳ بيشتري دارد. مصرف گردو سبب كاهش كلسترول خون مي‌شود. اين ماده مفيد به بهبود فشار خون و جريان خون نيز كمك مي‌كند. 

دانه‌‌هاي كتان

بذر كتان يك انتخاب عالي براي تامين اسيدهاي چرب امگا ۳ است. اين دانه‌هاي ارزشمند براي سلامت قلب و عروق مفيد هستند. همچنين فيبر بالايي دارند. از اين رو به بهبود گوارش و رفع يبوست كمك مي‌كنند. به جاي بذر كتان آن را به صورت آسياب شده يا پودر مصرف كنيد زيرا كتان به اين صورت قابل هضم است و در نتيجه مواد مغذي بيشتري جذب بدن مي‌شوند.

خواص آجيل و دانه ها

بادام

بدون استفاده از بادام خواص آجيل و دانه‌ ها را به اندازه كافي دريافت نخواهيد كرد. مصرف بادام به عنوان ميان‌وعده عموميت دارد. بهترين روش مصرف بادام، به صورت خيس خورده بعد از ۶ ساعت است.

تخمه كدو تنبل

اين دانه‌هاي مغذي فوايد فراواني براي سلامتي دارند. دانه كدو تنبل به تنظيم انسولين كمك مي‌كند. يك مشت دانه كدو تنبل در انواع سالاد، كنار سبزيجات سرخ شده و حتي دسر يك افزودني آسان است.

دانه هاي آفتابگردان

دانه‌هاي آفتابگردان حاوي چربي و فيبر كافي براي سلامتي هستند. اين گروه از دانه‌هاي مغذي ويتامين E فراواني دارند. دانه‌ آفتابگردان سبب كاهش كلسترول بد خون مي‌شود. از اين رو در سلامت قلب و عروق موثر است. سهم روزانه خود را كنترل نماييد. چون با وجود خواص زياد، اين دانه‌ها چربي زيادي دارد.

پيشنهاد مطالعه: در صورت علاقه به خواص موادغذايي بر سلامتي درباره  خواص عالي كلم قرمز براي آرامش اعصاب مطالعه نماييد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.