آب كرفس يكي از خوراكيهاي كم كالري و مغذي است كه ميتوانيد به عنوان ميانوعده يا صبحانه ميل كنيد.
كرفس با خواص متعددي كه دارد، محبوبيت زيادي ميان سبزيجات پيدا كرده است. اين گياه به صورت تازه در زمستان و اوايل بهار يافت ميشود. اين سبزي مفيد به صورت خام و پخته استفاده ميشود. آب كرفس در ميان ورزشكاران محبوبيت دارد. در ادامه با برخي از خواص آب كرفس در مطلبي از مجله دلتا آشنا خواهيد شد.
خواص كرفس براي لاغري
كرفس در ميان سبزيجات كالري بسيار كمي دارد. اين سبزي داراي خاصيت چربيسوزي بسيار بالايي است. بيشتر افرادي كه قصد كاهش وزن دارند، آب كرفس را در رژيم خود دارند.
اگر اضافه وزن داريد، كرفس يك انتخاب عالي است. يك ساقه بزرگ كرفس تنها ده كالري دارد. براي تناسب اندام بيشتر كرفس را به ليست خريد و رژيم غذايي خود اضافه كنيد.
بهترين زمان خوردن آب كرفس صبح زود و به صورت ناشتا است در اين صورت كاهش وزن بيشتري را تجربه خواهيد كرد. آب كرفس به جاي نوشيدنيهاي پركالري، اشتهاي شما را براي خوردن شيريني و تنقلات كاهش ميدهد. در نتيجه به صورت غيرمستقيم، غذاي چرب و شيريني كمتري ميل كنيد.
كرفس و سرماخوردگي
سرماخوردگي بيماري شايعي است كه هر فرد در پاييز حداقل يك بار به آن مبتلا ميشود. از طرفي كرفس باعث تقويت سيستم ايمني بدن ميشود. در نتيجه مصرف كرفس و آب كرفس، يكي از راههاي پيشگيري از سرماخوردگي است. ويتامينهاي A, B ,C، كلسيم، منيزيم و آهن در آب كرفس، سيستم ايمني را در برابر ويروس و عفونت تقويت ميكند.
كرفس و كلسترول
ويتامين C، فيبر و مواد مغذي فراوان در كرفس باعث كاهش كلسترول بد خون ميشود. در نتيجه اين اتفاق سبب پيشگيري از سكته قلبي خواهد شد. پژوهشگران متوجه شدند، داشتن كرفس در رژيم غذايي، كلسترول و فشار خون را كاهش ميدهد. همچنين كرفس گرفتگي عضلات را كاهش ميدهد. تحقيقات حاكي از آن است، مصرف تنها دو ساقه كرفس در روز كلسترول بد را به ميزان زيادي پايين ميآورد.
پيشنهاد مطالعه: در صورتي كه به موضوعات جالب سلامتي علاقهمنديد، خواص باورنكردني كدو تنبل در ايمني بدن را مطالعه نماييد.