اين عادت‌هاي سرطان‌زا را ترك كنيد!

۱۲ بازديد

برخي از عادت‌هاي روزانه ما بسيار خطرناك هستند و مي‌توانند باعث سرطان شوند.

عادت هاي سرطان زا

وبسايت سلامت و تناسب اندام eatthis در گزارش جديد، برخي از عاداتي را كه مي‌تواند منجر به تعدادي از سرطان‌هاي كشنده شود، برشمرده است. اين گزارش مي‌گويد كه پيشگيري از سرطان ممكن است فقط با اصلاح برخي از شيوه‌هاي زندگي مانند تغذيه، وزن بدن، فعاليت بدني و سيگار كشيدن متوقف نمي‌شود. اين موارد تنها عناصر روزمره شما نيستند كه ممكن است خطر ابتلا به سرطان را افزايش دهند؛ به گونه‌اي كه برخي عادات غافلگيركننده وجود دارند كه مي‌توانند منجر به سرطان شوند. با ما در مجله دلتا همراه باشيد تا در خصوص عادت هاي سرطان زا صحبت كنيم.

خواب ناكافي

مطالعات مكرر پزشكي داشتن خواب كافي را به افراد هشدار مي‌دهد (بزرگسالان هر شب ۷ تا ۹ ساعت با كيفيت خوب بخوابند) و تحقيقات فزاينده‌اي نشان مي‌دهد كه خواب كم‌خطر ابتلا به سرطان و بيماري‌هاي قلبي را افزايش مي‌دهد.

بنياد ملي خواب ايالات متحده مي‌گويد: خواب ناكافي ممكن است به طور غير مستقيم خطر ابتلا به سرطان را افزايش دهد و كم‌خوابي با چاقي ارتباط تنگاتنگي دارد، بنابراين شيوع بسياري از انواع سرطان را افزايش مي‌دهد. علاوه‌بر اين، كمبود خواب با مشكلات سيستم ايمني بدن مانند التهاب مداوم مرتبط است كه تصور مي‌شود خطر ابتلا به سرطان را افزايش مي‌دهد.

تنهايي

مطالعات به اين نتيجه رسيده اند كه تنهايي مي‌تواند باعث التهاب در بدن شود. با گذشت زمان، اين ممكن است خطر ابتلا به سرطان را افزايش دهد.

بر اساس مطالعه منتشر شده در آنتي اكسيدان‌ها و ردوكس سيگنالينگ، التهاب مزمن ناشي از تنهايي، ممكن است مكانيسم اصلي ايجاد بيماري‌هاي جدي مانند تصلب شرايين، سرطان و بيماري‌هاي دژنراتيو باشد. در اين زمينه، محققان فنلاندي دريافتند كه افراد ميانسال كه احساس تنهايي مي‌كردند، بيشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.

عادات سرطان زا

تماشاي تلويزيون

بر اساس يك مطالعه جديد، افرادي كه بيش از دو ساعت در روز به تماشاي تلويزيون مي‌پردازند، در معرض خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در سنين پايين هستند.

انجمن سرطان آمريكا كه به همه بزرگسالان توصيه مي‌كند حداقل ۱۵۰ دقيقه فعاليت با شدت متوسط ​​ (يا ۷۵ دقيقه فعاليت شديد) در هفته انجام دهند، مي‌گويد: فعاليت بدني به بهبود سطح هورمون‌ها و نحوه عملكرد سيستم ايمني بدن كمك مي‌كند.

سرطان زا ترين مواد

مكمل‌هاي غذايي

مقامات پزشكي به طور رسمي به عدم مصرف مكمل‌هاي ويتامين E و بتاكاروتن توصيه و بر خطر آن‌ها تاكيد كرده اند؛ به گونه‌اي كه اين مكمل‌ها ممكن است خطر ابتلا به سرطان يا بيماري قلبي را افزايش دهند.

جان وانگ محقق مركز پزشكي شهر بوستون در ايالت ماساچوست آمريكا مي‌گويد: شواهد نشان مي‌دهد كه مصرف ويتامين E هيچ فايده‌اي ندارد و بتاكاروتن مي‌تواند مضر باشد، زيرا خطر ابتلا به سرطان ريه را در افرادي كه قبلا در معرض خطر هستند، مانند افرادي كه سيگار مي‌كشند، افزايش مي‌دهد كما اينكه مي‌تواند با افزايش خطر مرگ بر اثر بيماري قلبي يا سكته شود.

الكل

يكي ديگر از عادت هاي سرطان زا الكل است. به گفته انجمن سرطان آمريكا، مصرف الكل خطر ابتلا به حداقل هفت نوع سرطان از جمله دهان، گلو، سينه، روده بزرگ، راست روده و مري را افزايش مي‌دهد.

يك مطالعه منتشر شده در Lancet Oncology نشان داد كه ۴ درصد مورد از اين هفت سرطان در سراسر جهان با مصرف الكل تشخيص داده شده است.

پيشنهاد مطالعه: شما را دعوت مي‌كنيم به مطالعه مطلب ارزشمند درمان سريع سردرد بدون مصرف دارو!

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.