فهرستي از غذاها وجود دارد كه براي بهبود سريعتر كرونا بايد از آنها اجتناب كرد، چرا كه اين غذاها التهاب را تقويت كرده و روند بهبودي را مختل ميكند.
طبق اعلام مركز كنترل و پيشگيري از بيماريها در صورت بيمار بودن بايد از مواد غذايي غني از ويتامين و مواد معدني مانند ويتامين D و C و روي براي بهبودي سريع استفاده كرد. خوردن غذاهاي غني از اين مواد مغذي حتي در صورت ابتلا به كوويد-۱۹ نيز بسيار مهم است. با مطلب غذاهايي كه كرونايي ها نبايد بخورند مجله دلتا همراه ما باشيد.
غذاهايي كه كرونايي ها نبايد بخورند
اگر مبتلا به ويروس كوويد-۱۹ شدهايد، غذاهاي حاوي سديم، مواد افزودني، قندها و مواد نگهدارنده آخرين موادي است كه بايد از آنها استفاده كنيد. اين غذاها باعث التهاب و در روند بهبود اختلال ايجاد ميكند.
غذاهاي بستهبندي و فرآوري شده
التهاب زياد باعث تضعيف سيستم ايمني بدن ميشود و شما را بيشتر در معرض بيماري قرار ميدهد. بنابراين نبايد از چيپس و ساير مواد غذايي مشابه كه مقدار زيادي سديم در خود پنهان دارند، استفاده كرد.
گوشت قرمز
چه مبتلا به كرونا باشيد چه نباشيد نبايد مقدار زيادي گوشت قرمز مصرف كنيد زيرا سرشار از چربي اشباع شده است كه باعث التهاب ميشود. آووكادو، روغن زيتون و ماهيهاي سرشار از امگا ۳ را ميتوان جايگزين گوشت قرمز است.
غذاهاي سرخ شده
غذاهاي سرخ شده ميتواند باعث تخريب برخي عملكردهاي بدن شود. اين غذاها روي ميكروبيوم روده تاثير منفي ميگذارد و عملكرد سيستم ايمني بدن را سركوب ميكند، همچنين باعث افزايش كلسترول بد خون ميشود كه خطر ابتلا به بيماريهاي مختلف قلبي عروقي را افزايش ميدهد.
غذاهاي ادويه دار
توصيه ميشود هنگام سرماخوردگي، آنفولانزا و حتي در صورت ابتلا به كرونا از مصرف غذاهاي پرادويه خودداري كنيد. غذاهاي پرادويه گلو را تحريك ميكند و باعث سرفه بيشتر ميشود. اگر گرفتگي بيني داريد سوپ و نوشيدني گرم بخوريد تا سينوسها پاك شود و سراغ نوشيدنيهاي ملايم برويد.
پيشنهاد مطالعه: شما را دعوت ميكنيم به مطالعه مطلب ارزشمند با بادام از كرونا پيشگيري كنيد!