زنجبيل ريشهاي است كه طعمي تند و حالتي ترد دارد. خواص زنجبيل براي سلامتي بسيار است.
يكي از فوايد زنجبيل، توانايي آن در كاهش وزن و از بين بردن چربيهاي دور شكم است. اين مطلب از مجله دلتا را بخوانيد تا بيشتر با خواص زنجبيل براي لاغري آشنا شويد.
خواص زنجبيل براي از بين بردن چربي دور شكم
زنجبيل علاوهبر نقش آن در كاهش وزن، به آب كردن شكم و پهلو نيز كمك ميكند. اگر ميخواهيد شكم شش تكه داشته باشيد، زنجبيل ميتواند به شما كمك كند و بر عوامل ايجاد چربي دور شكم تاثير بگذارد. اين عوامل ميتواند شامل پرخوري، تغييرات هورموني و كمبود انرژي براي انجام تمرينات ورزشي باشد.
زنجبيل باعث احساس سيري در شما ميشود و به لطف اين ويژگي زنجبيل، كمتر براي پرخوري وسوسه ميشويد. زنجبيل بهعنوان يك ماده طبيعي كاهش اشتها، در كاهش وزن به شما كمك ميكند. زنجبيل تقريبا فاقد كالري است و ميتواند بهطور تازه يا به همراه غذا و نوشيدنيها مصرف شود.
خواص زنجبيل براي افزايش سوخت وساز بدن
براساس مطالعهاي كه در سال ۲۰۱۲ منتشر شد زنجبيل در كنار خاصيت سيركنندگي خود، خاصيت گرمازايي هم دارد. غذاهاي گرمازا با افزايش دماي بدن به افزايش سوختوساز و كالريسوزي كمك ميكنند.
International Journal of Obesity متذكر شده است كه مصرف غذاهايي كه خاصيت گرمازايي دارند، ميتواند ابزار بالقوهاي براي كاهش وزن باشد. اين غذاها باعث افزايش مصرف انرژي و اكسيداسيون چربي ميشوند و در مسير كاهش وزن مانع كاهش سرعت سوختوساز ميشوند. در اين مطالعه تفاوت صبحانه حاوي يك نوشيدني زنجبيل (۲ گرم پودر زنجبيل حلشده در آب داغ) با صبحانهاي فاقد آن و تأثيرش بر مصرف انرژي و احساس سيري در مرداني كه اضافهوزن داشتند، مورد بررسي قرار گرفت.
نحوه مصرف زنجبيل براي كاهش وزن
اگر ميخواهيد از اثرات شگفتانگيز زنجبيل براي كاهش وزن بهرهمند شويد، ميتوانيد زنجبيل را به روشهاي زير مصرف كنيد.
- پيش از غذا خوردن يك تكه نازك زنجبيل بجويد. اين كار به تنظيم سوختوساز، تحريك هضم غذا، كاهش سطح كورتيزول و افزايش انرژي كمك ميكند.
- تكه كوچكي زنجبيل را رنده و با كمي آب ليمو ترش و نمك تركيب كنيد. قبل از وعدههاي غذايي كمي از اين تركيب را مصرف كنيد. اين كار باعث كنترل اشتهاي شما ميشود و به هضم غذا كمك ميكند. علاوهبر آن از خواص ليمو ترش هم بهرهمند ميشويد.
- زنجبيل يكي از ادويههاي مناسب براي لاغري است. هر زماني كه خواستيد مصرف زنجبيلتان را افزايش بدهيد، ميتوانيد از آن بهعنوان يك طعمدهنده در غذاهايتان استفاده كنيد. پختن زنجبيل بهمدت كوتاه و در حدود ۶ دقيقه ميتواند فوايد آن را براي سلامتي افزايش بدهد. خوشبختانه زنجبيل طعم دلپذيري دارد و نيازي نيست طعم آن را در غذايتان پنهان كنيد.
پيشنهاد مطالعه: شما را دعوت ميكنيم به مطالعه مطلب ارزشمند خواص باورنكردني پيازچه در پيشگيري از كرونا!