چرا برخي بيماران كرونايي به سرعت خوب مي‌شوند؟

۱۶ بازديد

يكي از سوالات متداول افرادي كه به كرونا مبتلا شدند اين است كه چه مدتي طول مي‌كشد تا بهتر شوند و تا چه زماني بدن‌ آن‌ها در برابر اين ويروس مقاوم است؟

خوب شدن بيماران كرونايي

اطلاعات متناقضي در مورد آنتي بادي افرادي كه پس از عفونت كرونا در بدن‌ آن‌ها توليد مي‌شود، منتشر شده است. يك مطالعه جديد به رهبري محققان بريگهام و بيمارستان زنان، نمونه‌هاي خون و سلول‌هاي بيماران كرونا (از خفيف تا شديد) كه بهبود يافتند را مورد بررسي قرار داد. در اين نوشتار از مجله دلتا به بررسي موضوع سرعت خوب شدن بيماران كرونايي مي‌پردازيم.

سرعت خوب شدن بيماران كرونايي

موضوع مهم در سلامت بيماران كرونايي اين است كه بدن برخي از افراد آنتي بادي قوي‌تري توليد مي‌كند كه در مواجه با ويروس پاسخ ايمني موثرتري دارد و مدت زمان بيشتري فرد را در برابر حمله دوباره ويروس مقاوم مي‌كند. متخصص ايمني و پزشك بخش آلرژي و ايمونولوژي باليني هاروارد، مي‌گويد: «ما زيرمجموعه‌اي از افراد را پيدا كرديم كه در حين حفظ سطح آنتي بادي، پس از ابتلا به كرونا سريع‌تر بهبود مي‌يابند.»

تيم تحقيقاتي تمام مجموعه آنتي بادي‌هايي كه سيستم ايمني ميزبان توليد مي‌كند و تشخيص عوامل بيماري‌زا را مورد مطالعه قرار داده است.

اين تيم توجه خود را به شيوع كرونا ويروس و پاسخ سيستم ايمني افرادي كه به اين بيماري مبتلا شدند معطوف كرد. آن‌ها مشتاق به درك ماهيت پاسخ آنتي بادي به ويروس هستند.

در پايان، اين تيم بر ۹۲ نفر در منطقه بوستون كه بين مارس تا ژوئن ۲۰۲۰ از كرونا ويروس بهبود يافته بودند تحقيق كرد. پنج نفر از افراد در بيمارستان بستري شدند؛ اما بقيه در خانه بهبود يافتند. اين تيم ماهانه نمونه خون بيماران را جمع‌آوري، تجزيه و تحليل مي‌كرد و طيف وسيعي از آنتي بادي‌ها را از جمله ايمونوگلوبولين-جي (IgG) كه در برابر ويروس كرونا توليد مي‌شود، اندازه گيري كرد. آنها افراد مورد مطالعه را به دو گروه تقسيم كردند.

خوب شدن بيماران كرونايي

گروه‌بندي

گروه اول كساني هستند كه سطح IgG اختصاصي ويروس را در طول چند هفته حفظ مي‌كنند و گروه دوم افرادي هستند كه آن‌ها را از دست مي‌دهند.

اين تيم، دو گروه و ارتباطات بالقوه‌اي را كه به داده‌هاي باليني و ديگر داده‌هاي ايمونولوژيك داشتند، مورد تجزيه و تحليل قرار داد و متوجه شد كه سطح IgG تمايل به كاهش قابل ملاحظه‌اي در اكثر افراد (در طول سه تا چهار ماه) دارد. با اين حال، در حدود ۲۰ درصد از افراد، آنتي بادي بدن‌شان (در طول سه تا چهار ماه) در ميزان پايدار باقي مي‌ماند يا حتي افزايش مي‌يابد.

وزمان مي‌گويد: «داده‌ها به نوع پاسخ ايمني (آنتي بادي) اشاره مي‌كند كه نه تنها در نمايان شدن علائم بيماري اثر گذار است؛ بلكه تعيين كننده مدت زمان دوره نقاهت هم است. در واقع هر چه lgG در بدن، بيشتر باقي بماند براي ما مفيدتر است و بدن در برابر ويروس كرونا مقاوم‌تر است.»

پيشنهاد مطالعه: شما را دعوت مي‌كنيم به مطالعه مطلب ارزشمند گياهي جادويي، گزنه سرشار از ويتامين D!

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.