كره بادام زميني براي اولين بار در سال ۱۸۸۲ توليد شد و بيش از ۱۳۱ سال است كه به محبوبترين خوراكي دنيا، بهويژه در آمريكا بدل شده است.
كره بادام زميني سرشار از مواد مغذي و بسيار لذيذ است. اين ماده غذايي با هر نوع خوراكي از ميوه و شكلات گرفته تا ژله و كرفس، قابلمصرف است. وجود ميزان زياد چربيهاي غيراشباع تك زنجيره و مواد مغذي ديگر، كره بادام زميني را به يكي از خوراكيها و ميان وعدههاي مناسب براي كاهش وزن تبديل ميكند. اين مطلب از مجله دلتا به شما كمك ميكند با خواص كره بادام زميني براي سلامتي بيشتر آشنا شويد. با ما همراه باشيد.
كاهش خطر مرگ
براساس مطالعات دانشگاه وندربيلت كه در سال ۲۰۱۵ انجام شد، مصرف روزانه آجيل خطر مرگ را كاهش ميدهد، زيرا وجود مقادير بالاي مواد مغذي در آجيلها سبب افزايش سلامتي و حفاظت از بدن ميشود.
جالب است بدانيد، آجيلها داراي اسيدهاي چرب غيراشباع (تك و چند زنجيره) و غني از آنتي اكسيدانها هستند و موادي مغذي مانند پتاسيم دارند كه به حفظ فشارخون كمك ميكند، همچنين غني از فيبر و داراي فيسترول هستند كه براي سلامت قلب بسيار مفيد است. اسيدهاي چرب غيراشباع (تك و چند زنجيره) با كاهش ميزان كلسترول بد (LDL) و سطح تريگليسريد، موجب كاهش خطر بيماري قلبي، ديابت نوع ۲ و سندرم مرتبط با سوختوساز ميشود.
كاهش وزن
اگر ميخواهيد يك رژيم كم كالري بگيريد، مصرف آجيل ميتواند به كاهش وزن شما كمك كند. كره بادام زميني، پروتئين بيشتري نسبت به ساير آجيلها دارد و اين مقدار در دو قاشق غذاخوري چيزي در حدود ۸ گرم است. همچنين به دليل داشتن چربي و فيبر بالا ميتواند به عنوان ميانوعده، براي مدت طولانيتري شما را سير نگه دارد. درنتيجه ميزان كالري دريافتي درطول روز كاهش پيدا ميكند.
حفظ سلامت ماهيچه و اعصاب
منيزيم يكي از مواد معدني ضروري است كه عملكرد بيش از ۳۰۰ فعاليت بيوشيميايي بدن را تقويت ميكند. كره بادام زميني سرشار از منيزيم است و اين ميزان در حدود ۱۲ درصد از منيزيم مورد نياز بدن در هر وعده مصرفي است. اين موضوع به اين معناست كه كره بادام زميني ميتواند به تنظيم دماي بدن، سم زدايي بدن، توليد انرژي، استحكام استخوان و دندان و حفظ سلامت دستگاه عصبي كمك كند.
افزايش آرامش و خونسردي
مصرف كره بادام زميني در افزايش آرامش و افزايش خونسردي موثر است و كمك ميكند تا بر استرس شما غلبه كنيد. كره بادام زميني داراي بتاسيتوسترول است كه نوعي استرول گياهي است. به همين دليل به ورزشكاران توصيه ميشود تا از كره بادام زميني استفاده كنند. بتاسيتوسترول به طبيعي شدن سطح بالاي كلسترول كمك ميكند و در زمانهاي استرس كلسترول را در تعادل با ساير هورمونها نگه ميدارد. بتاسيتوسترول همچنين ميتواند به بهبود سيستم ايمني بدن كمك كند.
كاهش خطر ابتلا به ديابت
يكي ديگر از خواص كره بادام زميني براي سلامتي كنترل ديابت است. مصرف كره بادام زميني ميتواند خطر پيشرفت ديابت را كاهش دهد. براساس مطالعهاي كه توسط جكوبسون در مجله انجمن پزشكي آمريكا منتشر شده است، مصرف ۳۱ گرم آجيل يا كره بادام زميني (در حدود ۲ قاشق غذاخوري)، حداقل ۵ روز در هفته ميتواند خطر گسترش ديابت را تا ۳۰ درصد كاهش دهد.
پيشنهاد مطالعه: شما را دعوت ميكنيم به مطالعه مطلب ارزشمند چاي ترش، معجزهاي براي لاغري!