تاثير سير در درمان سرماخوردگي

۳۷ بازديد

سير براي سرماخوردگي يك درمانگر قوي خانگي است. براي اين كه گلودردي كه داريد كاهش پيدا كند و ميكروب‌ها و ويروس‌ها از بدنتان خارج شود، بهترين راه خوردن سير خام است.

خواص سير براي سرماخوردگي

سير و سرماخوردگي

براي اين كه هميشه بدني سالم و حافظه‌اي قوي داشته باشيد، به شما توصيه مي‌كنيم مصرف سير را در برنامه غذايي روزانه خود جاي دهيد. سير براي افزايش استحكام استخوان‌ها و پيشگيري از خطر ابتلا به سرطان‌هاي مختلف موثر است. مهم‌ترين خواص سير كه آن را به يكي از مواد غذايي محبوب براي خانواده‌ها تبديل كرده، تقويت سيستم ايمني و درمان سرماخوردگي است. سير ضد باكتري، ضد قارچ و ضد ويروس است و يكي از موثرترين آنتي‌بيوتيك‌هاي طبيعي براي بدن محسوب مي‌شود. در ادامه اين مطلب از مجله دلتا درباره خواص سير براي سرماخوردگي صحبت خواهيم كرد.

درمان سرماخوردگي

سير خام بهتر است يا سير پخته؟

خواص سير خام بيشتر از خواص سير پخته است. به همين دليل توصيه مي‌شود براي درمان سرماخوردگي سير را به صورت خام مصرف كنيد. با اين وجود استفاده از سير را براي طبخ غذا‌هاي متنوع متوقف نكنيد. سير پخته نيز خواص زيادي دارد و طعمي منحصر به فرد به غذا مي‌بخشد. مصرف سير در پخت و پز سبب مي‌شود كه هم بتوانيد غذا را خوشمزه كنيد و هم از خواص بي‌شمار اين ماده غذايي خوش طعم بهره‌مند شويد.

قورت دادن سير براي سرماخوردگي

خوردن سير به صورت خام براي افراد زيادي يك كابوس به حساب مي‌آيد؛ زيرا بوي سير و طعم تند و تيز آن با جويدن اين ماده غذايي درون دهان مي‌پيچد و تا عمق جان را مي‌سوزاند. برخي از افراد علاقه چنداني به خوردن سير ندارند و ترجيح مي‌دهند از ديگر مواد غذايي براي درمان سرما خوردگي و تأمين ويتامين‌هاي مورد نياز بدن استفاده كنند.
اما روش ساده‌اي براي بهره‌مندي از خواص سير وجود دارد. بهترين روش مصرف سير خام اين است كه به جاي جويدن اين ماده غذايي، آن را به بخش‌هاي كوچك تقسيم كرده و مانند قرص قورت دهيد. سير تازه درون معده هضم مي‌شود و ويتامين‌هايش به بدنتان مي‌رسد.

سير و عسل براي سرماخوردگي

براي اين كه طعم سير هنگام مصرف خوشايندتر باشد، سير خام را با عسل تركيب كرده و مصرف كنيد. عسل ضد باكتري و ضد ويروس است. مصرف اين ماده غذايي درد و التهاب گلو و سوزش آن را بهبود مي‌دهد. عسل سيستم ايمني بدن را تقويت مي‌كند و خطر ابتلا به سرماخوردگي در آينده را كاهش مي‌دهد.
تركيب سير و عسل يك معجون معجزه‌آسا براي درمان سرماخوردگي‌هاي شديد و خفيف محسوب مي‌شود. در اين روش بايد عسل را درون يك قاشق چاي‌خوري ريخته و سپس يك حبه سير را به تكه هاي كوچك تقسيم كنيد. اين قطعات را روي عسل بريزيد و معجون سير و عسل را نوش جان كنيد.

تقويت بدن

ماست و سير براي سرماخوردگي

ماست يك ماده غذايي حاوي پروبيوتيك بوده و يكي از مواد غذايي مفيد براي درمان سرماخوردگي است. اين ماده غذايي حاوي پروتئين و كلسيم است و سبب تقويت سيستم ايمني بدن مي‌شود. يكي از بهترين روش‌ها براي درمان سرماخوردگي مصرف تركيب سير و ماست است. با خوردن اين تركيب شفابخش مي‌توانيد بهبودي‌تان را به دست بياوريد و به زندگي عادي برگرديد.

چاي سير

مصرف مايعات گرم در درمان آنفولانزا و سرماخوردگي تأثير قابل توجهي دارد. اگر مي‌خواهيد سرماخوردگي سريع‌تر از بدن‌تان خارج شود، به شما پيشنهاد مي‌كنيم چاي سير را امتحان كنيد. براي تهيه اين چاي، كافي است يك ليوان آب را به همراه دو حبه سير روي گاز قرار دهيد. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقيقه چاي سير آماده است و با اضافه كردن مقداري عسل به آن مي‌توانيد چاي را مصرف كنيد.

استفاده از مكمل‌هاي سير

با وجود اين كه روش‌هاي فراواني براي استفاده از سير و عوض كردن طعم آن وجود دارند، اما هنوز هم افرادي وجود دارند كه قادر به خوردن سير نيستند. اين افراد براي درمان سرماخوردگي و استفاده از خواص سير بايد از مكمل‌هاي اين ماده غذايي كه در بازار عرضه شده‌اند استفاده كنند.

آيا سير براي گلو درد مضر است؟

خواص سير

برخي از افراد تصور مي‌كنند كه سير به دليل تند و تيز بودن، سبب بدتر شدن گلودرد سرماخوردگي خواهد شد. در صورتي كه مصرف سير خام سبب آزاد شدن ماده‌اي به نام آليسين مي‌شود كه ميكروب‌كش است. آليسين ويروس‌هايي كه در گلو وجود دارند را از بين مي‌برد. خوردن سير تازه، مصرف روغن سير و استفاده از سير پخته براي درمان گلو درد مؤثر است.

همچنين بخوانيد:

درمان و پيشگيري از سرماخوردگي با زنجبيل

درمان خانگي گلو درد

درمان زخم معده با عسل، معجزه‌اي طبيعي و مطمئن

چند خوراكي مفيد براي تقويت ريه‌ها در مقابل كرونا

مصرف ويتامين D براي مقابله با كوويد-۱۹

 

با مجله سلامتي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.