سياه دانه و خواص معجزه آساي آن

۱۸ بازديد

سياه دانه طعمي تلخ دارد و به عنوان ادويه در مواد غذايي به خصوص ترشيجات استفاده مي‌شود. اين دانه بومي جنوب غربي آسياست و از قديم به عنوان ضد انگل، ضد باكتري و مسهل استفاده مي‌شده است.

خواص سياه دانه

سياه دانه چه خواصي دارد كه بسيار توصيه مي‌شود تا از آن در برنامه غذايي خود حتما استفاده كنيد. در اين بخش از مجله دلتا  قصد داريم شما را با كاملترين ليست خواص سياه دانه آشنا كنيم.

خواص سياه دانه در درمان بيماري‌ها و سلامت بدن

تحقيقات نشان داده است مواد معدني و ويتامين‌هاي موجود در سياه دانه در درمان ديابت، سل، بيمارذهاي قلبي و عروقي، كم خوني و ميگرن مفيد است.

اسيدهاي چرب ضروري فراوان موجود در سياه دانه آن را به نوعي ماده غذايي ضد سرطان تبديل كرده كه در حفظ سلامت پوست و مو نيز تاثير دارد.

سياه دانه آهن و پتاسيم فراواني دارد و علاوه بر تقويت سيستم ايمني بدن، باعث رفع مسموميت خوني و يبوست مي‌شود.

سياه دانه داراي خواص بسيار زيادي از جمله در درمان سرطان‌ها، درمان زخم معده، نابودي سموم در كبد و نيز تنظيم سيستم گوارش بدن دارد.

درمان ريزش مو

افرادي كه بعد از ابتلا به سرماخوردگي مدام عطسه مي‌كنند مي‌توانند جوشانده مخلوط سياه دانه بو داده و روغن زيتون را مدت يك دقيقه روي پيشاني خود مرهم كنند. اين مخلوط به آن‌ها كمك مي‌كند تا از شر عطسه خلاص شوند.

افراد مبتلا به سينوزيت بهتر است در فصل پاييز هفته‌اي يك بار از بخور سياه دانه استفاده كنند.

مصرف سياه دانه در وعده‌هاي غذايي براي خانم‌هاي سردمزاجي كه شير آن‌ها براي نوزادشان كم است تاثير دارد و به مرور موجب افزايش شير آن‌ها مي‌شود.

مصرف روغن سياه دانه در برنامه غذايي در كاهش قند خون، تعادل فشارخون، بهبود آرتروز و التهاب لثه موثر است و كليه و مجاري ادرار را تصفيه مي‌كند.

 

پيشنهاد مطالعه: مطلب «امكان دارد همزمان به كرونا و آنفولانزا مبتلا شويم؟»را در مجله سلامتي بخوانيد.

 

همچنين بخوانيد:

۴ عامل سرطان را بشناسيد!

فقر ويتامين K و ۷ علامت پنهان در بدن!

۶ علامت خاموش ابتلا به پيش ‌ديابت

 

با مجله سلامتي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.