كاهش مصرف قند و فوايد آن

مجله سلامتي دلتا

كاهش مصرف قند و فوايد آن

۲۳ بازديد

براي پيشگيري از سنگ كليه از نوشيدني‌هاي سالمي مانند آب و آب ميوه‌‌هاي طبيعي استفاده كنيد

كاهش مصرف قند

نظر تمام متخصصان علم تغذيه بر اين است كه كاهش مصرف قند اگرچه كار ساده‌اي نيست ولي اثرات مثبتي شامل پيشگيري از ابتلا به ديابت، بيماري‌هاي قلبي و همچنين اضافه وزن دارد. با مجله اينترنتي دلتا همراه باشيد.

كاهش مصرف قند و…

  • حفظ سلامت كبد

زياده روي در مصرف قند فشار مضاعفي روي كبد مي‌گذارد تا جايي كه اثرات آن را با مصرف الكل مقايسه كرده‌اند. خودداري از مصرف زياد قند كار كبد را كاهش مي‌‌دهد و به سلامت آن كمك بيشتري مي‌‌شود.

  • حفظ وزن سالم

رفتارهاي غذايي مملو از تنقلات شيرين، با كالري بالا و كم فيبر بدون شك منجر به افزايش وزن مي‌شود، خطر ابتلا به سندرم متابوليك و ديابت را نيز بالا مي‌برد. مصرف زياد قند باعث از بين بردن هورموني در بدن مي‌‌شود كه «لپتين» نام دارد و مسئول ايجاد احساس سيري بعد از مصرف غذا است. در نتيجه مدام احساس گرسنگي مي‌كنيد و ميل زيادي به مصرف مواد غذايي قندي داريد. اما زماني كه مصرف قند را كاهش دهيد و به حداقل ‌برسانيد بدن به تدريج كنترل اشتها را به دست مي‌‌گيرد و به موقع احساس سيري مي‌‌كند.

  • كاهش سطح تري گليسيريد

خوردن بيش از حد مواد قندي سطح تري گليسيريد خون را بالا مي‌برد و خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را افزايش مي‌دهد. ترك مصرف قند و رساندن آن به حداقل ميزان، روشي مناسب براي حفظ سلامت قلب و كنترل تري گليسيريد است. تري گليسيريد نوعي چربي است كه كالري‌‌هاي ناشي از مصرف قند را ذخيره كرده و اثرات كلسترول خوب خون را زايل مي‌كند.

  • كاهش مشكلات دندان

قند بيشتر با تشكيل بيشتر حفره‌هاي دنداني ارتباط مستقيم دارد. مسواك زدن و استفاده منظم از نخ دندان، خوردن كمتر قند از بروز اين حفره‌ها به نحو چشمگيري پيشگيري مي‌كند.

مصرف قند

  • سالم ماندن مغز

افزايش قند خون يكي از عوامل بروز آسيب‌هاي مغزي است كه حافظه را تخريب مي‌كند. براي رسيدن به اين موضوع بررسي‌هاي بيشتري بايد انجام شود.

  • پيشگيري از سنگ كليه

مصرف نوشيدني‌‌هاي شيرين و قندهاي تصفيه شده خطر تشكيل سنگ‌هاي كليوي را به ميزان ۲۵ درصد افزايش مي‌دهد. نوشيدني‌هاي شيرين كه جز نوشابه‌ها محسوب مي‌‌شود اين احتمال را تا ۳۳ درصد نيز بالا مي‌برد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با خواص مواد غذايي بيشتر، مطلب “اسفناج را با ماست بخوريم يا نه؟“ را در مجله سلامتي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

نشانه‌هاي قند خون بالا!

علائم كمبود ويتامين B12

چه كساني در اولويت تزريق واكسن كرونا هستند؟

زمان طلايي در سكته مغزي

امكان دارد همزمان به كرونا و آنفولانزا مبتلا شويم؟

 

با مجله سلامتي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.