بهترين شيوه مصرف ژلاتين، تركيب آن با ساير مواد غذايي است.
ژلاتين مادهاي بدون طعم و شفاف است كه از تركيب اجزاي مختلف بدن جانوران از جمله استخوان و غضروف ساخته ميشود. اين ماده مغذي حاوي پروتيينها و اسيدهاي آمينه مورد نياز بدن بوده و مصرف آن ضامن سلامت و جواني است. در اين نوشتار از مجله دلتا به بررسي خواص ژلاتين ميپردازيم.
خواص ژلاتين
ژلاتين تجاري كه به شكل دسرهاي آماده يا پودر دسر در بازار موجود است، حاوي مقادير زيادي رنگ مصنوعي و طعم دهنده است و منبع مناسبي براي ژلاتين ارگانيك محسوب نميشود. بهترين نوع ژلاتين، پودر ژلاتين خالص است كه از استخوان گاو تهيه ميشود. در ادامه با برخي از خواص ژلاتين آشنا ميشويد:
تقويت مفاصل
ژلاتين به واسطه كاهش التهاب، موجب كاهش درد و بهبود سلامت مفاصل ميشود.
اثر ضدپيري
ژلاتين حاوي مقداري زيادي كلاژن است. مصرف روزانه كلاژن مانع چروك شدن پوست در اثر افزايش سن ميشود.
تعادل هورموني
ژلاتين ميزان انسولين بدن را تنظيم كرده و در دفع استروژن اضافي كه در اثر مصرف محصولات آرايشي و بهداشتي سمي، آلودگيهاي محيطي، غذاهاي فرآوري شده و مصرف داروهاي هورموني به بدن وارد ميشود، نقش اساسي دارد.
خواب راحتتر
با مصرف ژلاتين مقادير زيادي از گليسين وارد بدن ميشود كه يكي از آثار آن، خواب راحت است.
رفع سلوليت
مهمترين علت سلوليت، كمبود كلاژن در بدن است. ژلاتين با تامين كلاژن موردنياز بدن مانع بروز اين عارضه ميشود.
بهبود زخمها و جراحتها
اسيد آمينهاي موسوم به گليسين كه در ژلاتين وجود دارد، اثر ضد التهاب دارد و موجب بهبود زخمها و جراحتها ميشود.
پوست شاداب و زيبا
ژلاتين منبع سرشار كلاژن است كه موجب كشساني و يكدستي پوست ميشود. كلاژن حدود يك چهارم از وزن بدن را تشكيل داده است و عامل اصلي شادابي و جواني پوست محسوب ميشود.
پيشنهاد مطالعه: براي مطالعه مطلب خواص فلفل قرمز كه باورتان نميشود! ، مجله سلامتي دلتا را دنبال كنيد.
همچنين بخوانيد:
خواص فلفل قرمز كه باورتان نميشود!
۷ موردي كه منجر به آسيب كبدي ميشود
خواص اعجاب انگيز بادام براي پوست
با مجله سلامتي دلتا همراه باشيد
طرز تهیه مارشمالو ساده
مواد لازم برای مارشمالو ساده
با این اندازهها ۸۱ گرم مارشمالو (حدودا به اندازه 2 نفر) به دست میآید.
۱- ژلاتین را با نصف لیوان (۱۲۰ میلیلیتر) آب مخلوطکنید. ۳ بسته ژلاتین را داخل کاسه همزن بریزید. لیوان (۱۲۰ میلیلیتر) آب سرد به آن اضافه کنید. اجازه دهید ژلاتین در آب حل شود.