محصولات سفيد كننده دندان بسياري در بازار وجود دارد. ميتوانيد از بين خمير دندانها، پودرها، نوارها يا ژلهاي سفيدكننده يكي را انتخاب كنيد. اما اين گزينهها ميتوانند گران يا حاوي مواد شيميايي باشد، كه ممكن است سلامت دندانها و لثهها را از بين ببرند. با مطلب سفيد كردن دندان ها همراه مجله اينترنتي دلتا باشيد.
مواد غذايي براي سفيد كردن دندان ها
- هندوانه
بافت فيبري هندوانه دندانها را سايش داده كه به از بين رفتن لكهها كمك ميكند. البته شواهد علمي براي پشتيباني از اين ادعا وجود ندارند.
- توت فرنگي
حاوي اسيد ماليك است. اين اسيد خاصيت سفيد كنندگي دارد كه ممكن است به روشن شدن دندانهاي لكهدار كمك كند. اسيد ماليك ميتواند توليد بزاق را در افرادي كه خشكي دهان دارند افزايش دهد. بزاق با پاكسازي غذا و بقاياي ديگر در برابر پوسيدگي دندان كه يك دليل اصلي تغيير رنگ دندان است، محافظت ميكند.
- پاپايا
پاپايا همانند آناناس حاوي يك آنزيم پروتئوليتيك است. اين آنزيم در پاپايا به نام پاپئين شناخته ميشود. پاپئين نيز پروتئين را تجزيه مي كند كه به تخريب لايه پليكل كمك ميكند. اين به كاهش لكهها و محافظت در برابر تشكيل پلاك كمك ميكند.
سفيد كردن دندان ها با مواد غذايي چقدر زمان ميبرد؟
اين كه سفيد كردن دندانها با اين مواد غذايي چقدر زمان ميبرد، مشخص نيست. هيچ پژوهشي درباره چهارچوب زماني مورد انتظار در اين زمينه انجام نشده است. اما در مقايسه با محصولات تجاري، روشهاي طبيعي به طور معمول به مدت زمان بيشتري براي تاثيرگذاري نياز دارند. همچنين، اين به رنگ اصلي دندانهاي شما بستگي دارد. اگر دندانهاي شما به طور قابل توجهي لكهدار شده باشد، مشاهده نتايج احتمالا زمان بيشتري طول خواهد كشيد.
پيشنهاد مطالعه: براي مطالعه «عوارض خوردن غذاي چرب!» مجله سلامتي دلتا را دنبال كنيد.