خواص سير پخته؛ از سلامت قلب تا پيشگيري از سرطان

۳۶ بازديد

از خواص سير پخته مي‌توان به كاهش فشار خون و كلسترول، بهبود سيستم گوارش، پيشگيري از سرطان، تقويت سيستم ايمني و درمان آبسه و ترك خوردگي پوست اشاره كرد.

خواص سير پخته

چقدر با خواص سير پخته آشنايي داريد؟ سير يك عضو پر خاصيت از خانواده‌ پياز است كه مي‌تواند به تنهايي خورده شود يا براي بهبود عطر و طعم به انواع غذا‌ها اضافه شود. به دليل بو و طعم تند سير برخي از افراد تمايلي به استفاده از سيرخام ندارند. يك روش آسان براي از بين بردن بوي تند سير، پختن است. در اين نوشتار از مجله دلتا درباره خواص سير پخته صحبت خواهيم كرد.

سلامت قلب و عروق

يكي از خواص سير پخته افزايش سلامت قلب و سيستم قلبي-عروقي است. سير براي كاهش فشار خون مفيد است و بسياري از پزشكان به كساني كه فشار خون بالا دارند مصرف سير را توصيه مي‌كنند. همچنين سير مي‌تواند كلسترول بد را كاهش دهد و از مسدود شدن عروق جلوگيري كند.

خواص سير

پيشگيري از سرطان

از خواص سير پخته مي‌توان به پيشگيري از سرطان اشاره كرد. سير پخته علاوه بر اينكه به بدن شما براي مبارزه با سرماخوردگي و عفونت كمك مي‌كند، براي پيشگيري از سرطان به ويژه سرطان‌هاي دستگاه گوارش مفيد است.

سلامت دستگاه گوارش

اگر به مشكلات گوارشي همچون سندروم روده تحريك پذير يا بيماري رفلاكس معده دچار هستيد، مصرف سير پخته مي‌تواند علائمي مانند سوزش سر دل، حالت تهوع، رودل و سوء هاضمه را كاهش دهد.

تقويت سيستم ايمني

يكي ديگر از خواص سير پخته تقويت سيستم ايمني است. سير به دليل خاصيت آنتي باكتريايي مي‌تواند سيستم ايمني را تقويت و به مبارزه با باكتري‌ها و بيماري‌ها كمك كند؛ بنابراين دفعه بعد كه احساس كرديد در حال سرماخوردگي هستيد يا يك نفر در محل كار يا خانه‌ شما سرما خورده است، براي پيشگيري از سرما خوردگي سير بخوريد.

همچنين بخوانيد:

ورم معده، علائم و درمان آن

درمان خانگي سرماخوردگي با داروهاي گياهي

معجزه خوردن روزانه يك حبه سير با معده خالي

همه چيز درباره خواص تربچه

باورهاي غلط در مورد كرونا

 

با مجله سلامتي دلتا همراه باشيد

خواص سیر خام برای بدن

1- درمان سرماخوردگی و آنفلونزا

سیر به دلیل وجود ترکیبات شیمیایی مثل آلیسین دارای خواص ضد باکتریایی قوی می باشد، همچنبن سیر با تقویت سیستم ایمنی بدن موجب پیشگیری از ابتلا به بیماری های ویروسی همچون آنفولانزا و سرماخوردگی میشود.

2- کاهش درد دندان

یکی از کاربردهای سیرخام، کاهش دردهای لثه و دندان است. زمانی که از عفونت رنج میبرید کافیست یک سیر خام را برش بزنید و ناحیه درد را با آن ماساژ دهید.

3- پیشگیری از پوکی استخوان

زنانی که در دروان یائسگی به سر می برند با خطر پوکی استخوان مواجه هستند و برای پیشگیری از پوکی استخوان بهتر است سیر را در رژیم غذایی خود قرار دهند. مصرف سیر می تواند کمبود استروژن را در خانم های یائسه جبران کند و به همین دلیل باعث می شود خطر ابتلا به پوکی استخوان کاهش یابد.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.