معجزه خوردن روزانه يك حبه سير با معده خالي

۳۰ بازديد

سير خواص دارويي بسيار زيادي دارد كه در علم پزشكي ثابت شده است، همچنين مصرف سير با معده خالي خواص درماني فوق العاده‌اي براي بدن انسان دارد.

خوردن سير به صورت ناشتا

سير جايگاه ويژه‌اي در غذاي هندي‌ها دارد و به عنوان يكي از قوي‌ترين مواد غذايي براي درمان انواع بيماري‌ها شناخته شده است. سير به بهبود گردش خون، دستگاه گوارش و سيستم ايمني، فشار خون، بيماري‌هاي قلبي كمك مي‌كند و سموم را از بدن دفع مي‌نمايد. در ادامه اين مطلب از مجله دلتا به بررسي خواص خوردن سير به صورت ناشتا مي‌پردازيم.

كاهش فشارخون بالا

دلايل مصرف سير با شكم خالي

هضم چربي: خوردن سير خام با معده خالي براي هضم چربي بسيار مفيد است زيرا يك رقيق كننده طبيعي خون است كه به تثبيت فشار خون و سطح كلسترول كمك مي كند.

علاوه بر اين مطالعات نشان داده است كه چگونه تركيبات گوگرد موجود در سير به از بين بردن سلول هاي سرطاني كمك مي‌كند. سير يك آنتي بيوتيك قدرتمند است، بيماري‌هاي مختلف ريه را التيام مي‌بخشد و شكم را براي جذب بهتر مواد غذايي تقويت مي‌كند.

آنتي بيوتيك قويسير خام يكي از موثرترين آنتي بيوتيك‌هاي طبيعي است و اگر با معده خالي مصرف شود، قدرت آن به طور قابل توجهي افزايش مي‌يابد. خوردن يك تكه سير خام به جلوگيري از عمل باكتري در شكم كمك مي‌كند زيرا سير حاوي آنتي بيوتيك و گوگرد فراوان از جمله آليسين و آجوئن است كه محتواي آنتي بيوتيكي آن به درمان سرماخوردگي و سرفه كمك مي كند.

هضم و كاهش وزنخوردن سير با شكم خالي صبح ها باعث تحريك اشتها و هضم مي‌شود. عملكرد موثر دستگاه گوارش در ميان چيزهاي ديگر نيز به كاهش وزن كمك مي‌كند. همچنين خوردن سير خام نيز براي درمان اسهال موثر است.

فشارخون بالاتركيبات حاوي گوگرد آليسين، دي آليل دي سولفيدي، دي آليل ،سولفوري، مي تواند به تنظيم سطوح فشار خون كمك كند.

سم زدايي: تركيبات سولفوري موجود در سير به از بين بردن مواد سمي از بدن كمك مي‌كند. بنابراين، اگر شب گذشته شام سنگين خورده ايد، خوردن سير ايده خوبي براي شروع روز بعد با دفع سموم است.

لاغري

خوردن سير خام:

سير خام داراي مواد مغذي بسيار بهتري نسبت به پخته شده آن است، به همين دليل سير خام اغلب يكي از معمول‌ترين مواد غذايي براي استفاده در سالاد و سبزيجات است.

چطور مي توانيد روز خود را با سير شروع كنيد:

  1. مطمئن شويد كه سير تازه است به اين دليل كه تركيبات آليسين موجود در سير اگر مانده باشد به طور چشمگيري كاهش مي‌يابد.
  2. پوست سير را جدا كنيد، مقدار مورد نياز خود را مصرف كرده و بقيه را در يخچال نگه داريد.

خواص سير

همچنين بخوانيد:

درمان خانگي سرماخوردگي با داروهاي گياهي

موثرترين روش هاي تقويت سيستم ايمني بدن

سرما خوردگي را با “آبليمو و عسل” ناشتا درمان كنيد

درمان سينه پهلو به روش‌هاي پزشكي و خانگي

 

​​با مجله سلامتي دلتا همراه باشيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.